Olimpijsko srebro stiglo u Espreso: Čega je morala Tijana da se odrekne zbog medalje u Riju? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

EKSKLUZIVNO za naš portal

Olimpijsko srebro stiglo u Espreso: Čega je morala Tijana da se odrekne zbog medalje u Riju? (FOTO)

Veliko iznenađenje olimpijskog turnira u tekvondou, mlada šampionka, rado je izdvojila svoje vreme da popriča sa nama o doživljajima iz Brazila, "bremenu" koje sada nosi i popularnošću sa kojom se suočava
Objavljeno: 19:09h

Osvrnuli smo se potom na trenutni pritisak i popularnost koju nosi sa sobom i uporedili sa vremenom pre Rija.

foto: Filip Plavčić

- Što se tiče medalje, mislim da se promenilo jedino to što ima više medija, na to se nisam navikla, ali me je Milica pripremila za sve i objasnila mi šta me čeka.

Zanimalo nas je šta ju je najviše fasciniralu u Riju, mestu koje će pamtiti do kraja života.

- Bila sam toliko fascinirana Olimpijskim selom, svim ljudima koje sam videla. Neke sam imala prilike da gledam preko televizora, a sada kad sam bila među njima... Veliki uspeh je samo stići do Igara, a kamoli družiti se i pričati sa svim tim šampionima. Velika uspomena mi je atmosfera koja je vladala tamo, svi smo bili kao jedna velika porodica. Oduševila me je vaterpolo reprezentacija, Davor Štefanek, Ivana Španović, košarkašice koje su došle da gledaju naše borbe... Kako smo samo podržavali jedni druge, stvarno nešto neverovatno. Kao najmlađa čast mi je što sam imala tu privilegiju da se družim sa njima - rekla je Bogdanovićeva.

foto: Beta/Miloš Mikov

Što se tiče sportista koje je želela da upozna u Brazilu, žali jer zbog rasporeda takmičenja nije stigla da popriča sa Novakom Đokovićem, međutim neko drugi ju je potpuno oduševio.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.