Šarić: Igrao sam kao pi*ka! Aca Petrović besan: Sudije su odlučile utakmicu!
Foto: AP

Besni nakon poraza

Šarić: Igrao sam kao pi*ka! Aca Petrović besan: Sudije su odlučile utakmicu!

- U poslednjih 30 sekundi sudije su donele dve odluke koje su direktno odlučile pobednika. Radi se o nepostojećem faulu nad Raduljicom i nesportskom faulu Jokiću, koji nije sviran - izjavio hrvatski selektor
Objavljeno: 07:46h

Krilni centar reprezentacije Hrvatske Dario Šarić bio je neutešan posle poraza od Srbije 86:83 u četvrtfinalu olimpijskog turnira.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

''Igrao sam kao pi*ka! Ne znam kakvu pouku mogu da izvučem iz svega ovoga'', kratak i rezigniran bio je Šarić, koji je upisao 7 poena i 4 skoka.

Selektor reprezentacije Hrvatske Aca Petrović izjavio je posle poraza od Srbije (86:83) da su sudije odlučile pobednika.

- U poslednjih 30 sekundi sudije su donele dve odluke koje su direktno odlučile pobednika. Radi se o nepostojećem faulu nad Raduljicom i nesportskom faulu Jokiću, koji nije sviran, a to su četiri bacanja za nas i pobeda - rekao je Petrović posle meča.

foto: Reuters

On je, ipak, čestitao Srbiji na pobedi.

- Čestitam Srbiji na pobedi, ali mislim da bismo i mi imali šanse protiv Australije u polufinalu!

Kritikovao je selektor Hrvatske i njegove igrače zbog grešaka na utakmici.

- Presudio je početak treće četvrtine, tih prvih pet minuta u koje smo ušli bez plejmejkera, jer je Ukić imao tri lične. Jednostavno, dogodilo se da Bilan mora da prenosi loptu i usledile su greške. Sve ostalo je istorija - rekao je Aca Petrović.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.