Del Potro: Novak mi je posle meča rekao neke mnogo lepe stvari!
Foto: Reuters

veliki su prijatelji

Del Potro: Novak mi je posle meča rekao neke mnogo lepe stvari!

Argentinski teniser savladao je Novaka Đokovića na startu Olimpijskih igara u Riju, a posle meča je izjavio da je ovo najveća pobeda za njega u karijeri
Objavljeno:

Huan Martin Del Potro ostvario je najveću pobedu od povratka na teren.

Argentinski teniser savladao je Novaka Đokovića na startu Olimpijskih igara u Riju, a posle meča je izjavio da je ovo najveća pobeda za njega u karijeri.

- Ovo je bilo neverovatno veče za mene. Nisam očekivao da pobedim Novaka, ali sam odigrao neverovatno. Forhend je bio sjajan, servis okej i atmosfera je bila odlična - rekao je Argentinac nakon pobede u meču bez brejkova.

Duel koji je očigledno došao prerano završen je zagrljajem dvojice dobrih prijatelja, a zatim i suzama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - On je odličan prijatelj na turu, on je veliki šampion na terenu i veliki je igrač. Rekao mi je neke veoma lepe stvari na kraju i to veoma cenim - rekao je Del Potro.

Argentinac čiju su karijeru dosad više puta sputavale povrede kaže da mu baš zbog toga ovaj trijumf više znači. Novakove suze obišle planetu: Đoković je tema broj u svetu! (FOTO) - Ova pobeda je možda i najveća jer znam koliko je teško vratiti se tenisu posle treće operacije zgloba. Mislim da sam odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri - rekao je Del Potro.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.