SPORTSKI DAN NA AMG ŠTANDU NA SAJMU MEDIJA: Posetite nas i upoznajte se sa našim najboljim sportistima
AMG štand, Foto: Promo

PRIDRUŽITE NAM SE

SPORTSKI DAN NA AMG ŠTANDU NA SAJMU MEDIJA: Posetite nas i upoznajte se sa našim najboljim sportistima

Dođite da uživamo zajedno

Objavljeno:

Današnji dan posvetili smo sportu. Počinjemo sa fudbalerima Partizana, koji će biti na našem štandu od 12.35. Na sajmu ćemo razgovarati o strategiji kojom planiraju da poprave svoj trenutni plasman na prvenstvu.

Nakon toga, u 13 sati specijalno iz live studija sa Sajma medija, očekuje vas intervju sa dr Tamarom Stojmenović, koja će nam otkriti zbog čega je sve neophodan sportsko-medicinski pregled pre početka svake fizičke aktivnosti.

U 13.40 na štand AMG direktno iz Liverpula dolaze fudbaleri Crvene zvezde. Čućete sve o njihovom iskustvu u Ligi šampiona i utiscima iz Engleske.

Generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović biće gost Kurir live studija u 16 sati. On nam donosi aktuelnost iz FIFA i UEFA. Naš najbolji automobilista Dušan Borković čeka vas u 16.30, a tema razgovora biće završeni TCR šampionat.

Ali to nije sve, na našem štandu, danas će biti i trener Nemanja Milović, koji će nam govoriti i o značaju treninga, kao i gosti portala Espreso.co.rs potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić i dizač tegova Vladimir Jović.

Detaljan pregled gostovanja na štandu Adria Media Group na Sajmu medija pogledajte u nastavku:

Spisak aktivnosti na Sajmu medija za petak 26. oktobar
Spisak aktivnosti na Sajmu medija za petak 26. oktobar foto: Promo

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.