Brutalno! Novi udarac za Donalda Trampa direktno iz NFL lige! (FOTO)
Foto: EPA/Michael Reynolds

navukao bes

Brutalno! Novi udarac za Donalda Trampa direktno iz NFL lige! (FOTO)

- Pravi razgovor iz svlačionice

Objavljeno:

Portparol Lige amerilčkog fudbala (NFL) Džo Lokhart odgovorio je na napad predsednika SAD Donalda Trampa na igrače koji ne stoje tokom himne, rekavši da je njihov protest zbog rasne nejednakosti i policijske brutalnosti "pravi razgovor iz svlačionioce".

Delije će da jauču od muke posle ove izjave ključnog igrača Crvene zvezde! (FOTO)

- Pravi razgovor iz svlačionice - je referenca na Trampovu izjavu da je njegov tajno snimljen razgovor u kojem se hvali da može da pipa i ljubi žene i ako one to ne žele, samo "muški razgovor iz svlačionice".

Mnogi igrači američkog fudbala juče su se tokom izvođenja himne držali za ruke, neki stojeći, neki klečeći, u izražavanju solidarnosti, pošto je Tramp tražio od vlasnika timova da otpuste igrače koji ne stoje tokom himne.

foto: Reuters

- Svako treba da zna, uključujući predsednika, ovo je pravi razgovor iz svlačionice - rekao je Lokhart i dodao da NFL ne želi da ulazi u političke debate, ali da saopštenja klubova i vlasnika pokazuju koliko "duboko veruju" u igrače.

Tramp je na Tviteru naveo da njegova kritika fudbalera koji kleče tokom himne "nema ništa s rasom", već s poštovanjem "zemlje, zastave i nacionalne himne".

BONUS VIDEO: Delije obeležile godišnjicu smrti Nikole Dedića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.