Kakva majstorija! Srbija savladala Rumuniju golom kroz noge 2 sekunde pre kraja!
Foto: Fonet

kvalifikacije za sp 2018

Kakva majstorija! Srbija savladala Rumuniju golom kroz noge 2 sekunde pre kraja!

Junak utakmice bio je Petar Nenadić
Objavljeno: 21:21h

Muška rukometna reprezentacija Srbije savladala je Rumuniju u okviru trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Rumuni su ugostili reprezentaciju Srbije u okviru 3. kola Grupe 2 kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo koje će naredne godine biti odigrano u Hrvatskoj. Utakmica je odigrana u Baja Maru a Srbija je slavila rezultatom 23:22 (13:9) zahvaljujući pogotku Petra Nenadića u poslednjoj sekundi meča. Domaćin je bolje otvorio meč i praktično držao Srbiju na samo jednom postignutom golu iz sedmerca u prvih sedam minuta, ali se dosta toga promenilo posle 20 minuta igre. Desetominutni prekid zbog kvara reflektora više je odgovarao našem nacionalnom timu, pa "Orlovi" u poslednjih osam minuta prvog poluvremena prave seriju 5:1 i odlaze na odmor sa četiri gola prednosti. Na startu drugog poluvremena Rumuni su zaigrali dosta bolje i vrlo brzo anulirali prednost "Orlova", pa smo u poslednjih deset minuta gledali jako neizvestan meč.

Otežavajuća okolnost za Srbiju predstavljao je podatak da je Rastko Stojković zaradio treće isključenje desetak minuta pre kraja zbog čega u završnici nije mogao na teren.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.