ALBANCI TUKLI DEVOJKU NA ULICI, ONDA SE POJAVIO ANDREJ: "Nisam oklevao..." (VIDEO)
Andrej Arlovskij, Foto: Printscreen/YouTube/Ushatayka

filmska priča

ALBANCI TUKLI DEVOJKU NA ULICI, ONDA SE POJAVIO ANDREJ: "Nisam oklevao..." (VIDEO)

Čak je i moja supruga bila spremna da ih napadne. Hteo to ili ne, morao sam da intervenišem, I sina učim da brani slabije - poručio je Arlovskij

Objavljeno:

Beloruski MMA borac, Andrej Arlovskij, bivši šampion teške kategorije UFC-a, objavio je u videu kako je pretukao četiri nasilnika koji su fizički zlostavljali devojku na ulici u Londonu.

On se zatekao na licu mesta nakon što je izašao iz restorana.

- S porodicom sam izašao iz restorana. Ugledao sam trojicu ili četvoricu Albanaca na ulici. Jedan je već udario devojku, obmotao je njenu kosu oko svoje šake i povlačio je za kosu. Izgledalo je kao da želi da je udari kolenom u lice.

- Došao sam do njih i rekao: "Srećna vam Nova godina, što to radite?" Jedan od njih mi je rekao da se ne mešam, a naravno da je bio pijan. Drugi mi je stajao s leve strane i udario me tako da me zakačio po uvetu. Nisam oklevao, odgurnuo sam ga, a desnicom sam nokautirao tipa koji je držao devojku. Desnim aperkatom sam to uradio. Nastala je tuča, a oni su ubrzo pobegli. Čak je i moja supruga bila spremna da ih napadne. Hteo to ili ne, morao sam da intervenišem, I sina učim da brani slabije - poručio je Arlovskij, koji je dodao i da je policija samo stajala sa strane i nije reagovala.

Andrej Arlovskij ima 43 godine, rođen je u Minsku u Belorusiji, a u karijeri je ostvario učinak od 34 pobede i 21 poraza.

Najveći uspeh mu je to što je postao šampion teške kategorije UFC-a 2004, prvo kao privremeni, a kasnije i zvanični šampion tokom 2005. godine.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.