Alo bre, izgubio si 17 razlike i nije te briga! Sram da te bude! Pogledajte svađu na ivici tuče Džikića i Grobara! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/HOT SPORT

KOME OVO TREBA...

Alo bre, izgubio si 17 razlike i nije te briga! Sram da te bude! Pogledajte svađu na ivici tuče Džikića i Grobara! (VIDEO)

Pojedinci su iskazali veliko nezadovoljstvo nakon neuspeha
Objavljeno:

Crno-beli od +17 do trećeg poraza: Cedevita slavila usred Beograda! (FOTO) (VIDEO)

Trener Partizana se posle meča posvađao sa jednim navijačem koji mu je rekao da ga nije briga što je njegova ekipa izgubila...

Od ostatka publike, onog koji nije bio ogorčen na Džikića, stigle su ovacije zbog svega što radi za Partizan.

Džikić bio je besan na svoje igrače posle poraza od, rekavši da ekipa protiv kvalitetnijih protivnika mora da igra "muški" od početka do kraja meča. - Znalo se i pre utakmice šta je Cedevita, a šta je Partizan i u čemu je razlika. Ali, to nema vez kada isti igrai prave faul kao da su devojčice, a hoće da ih tretiraju kao dečake. Kada igraš protiv ovakvih ekipa, moraš da igraš muški, nula do 40 - rekao je Džikić povišenim glasom. Partizan je izgubio 97:87 u devetom kolu Jadranske lige, iako je u drugom poluvremenu vodio i sa 17 poena prednosti. - Nisam ja ljut što su promašili otvorene šuteve, nego sam ljut kad preskočiš otvoreni šut, kad ne zagradiš, kad daš koš i primiš koš u kontri. I onda 'vaaau, šta se desilo?' Nisi uradio domaći zadatak, eto šta se desilo. Igraš protiv snažnije ekipe koja je kvalitetnija na svakoj poziciji - rekao je Džikić. On je kazao i da se njegovi igrači nisu privikli promeni kriterijuma nastalu kada je isključen trener gostiju Veljko Mršić, a da protivnik jeste. - Desilo se to što se desilo, ljudi (sudije) su promenili kriterijum - šta tu nije jasno? Šta? Ni to se nije desilo. Imaju prodornijeg igrača, a tretiraju ga kako ga tretiraju, ali kad praviš faul, ne može da bude koš i faul. Kad je zagradjivanje, mora da bude zagradjivanje - rekao je Džikić. Stefan Birčević je kazao da je svaki komentar na igru Partizana u trećoj četvrtini i drugom delu druge "suvišan".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.