Grobari su ga terali iz Partizana i nazivali ustašom, a Ćurković bi da se vrati u Humsku? (FOTO) (VIDEO)

reakcije na povratak?

Grobari su ga terali iz Partizana i nazivali ustašom, a Ćurković bi da se vrati u Humsku? (FOTO) (VIDEO)

Da li se sećate da je Ivan Ćurković 2006. godine napustio Partizan usled velikog protesta navijača crno-belih
Objavljeno: 20:50h

Informacija da je Ivan Ćurković najozbiljniji kandidat za novog predsednika Partizana kao bomba je odjeknula u nedelju prepodne Beogradom, a izjava nekadašnjeg funkcionera crno-belih dodatno je zagrejala situaciju. UO Partizana: Ćurković na čelu kluba iz Humske! Zečević vraća svog čoveka u predsedničku fotelju Partizana? - Bilo je nekih kontakata poslednjih dana, tako da mogu da kažem da me nije iznenadila informacija o mojoj kandidaturi za mesto predsednika Partizana. U klubu sam od 1964. i moglo bi se reći da nikada nisam ni odlazio, uvek sam tu za Partizan.

Saša Pavlić Koky
Nikada i nisam razmišljao o tome da sipam so na ranu kada je najteže, pa se iskreno nadam da će i ostali partizanovci razmišljati na taj način u ovoj delikatnoj situacij – rekao je Ćurković i ovom izavom verovatno izazvao revolt kod većine navijača crno-belih. Budalo jedna: Sećate li se kako je Ivan Ćurković izvređao Milojka Pantića? (VIDEO) Naime, legendarni golman Partizana i Sent Etjena bio je član Uprave kluba iz Humske koja je 2006. godine napustila klub usled velikog pritiska od strane navijača Partizana koji su dugotrajnim bojkotom (godinu i po dana) i čestim protestima maltene naterali tadašnje čelnike "Parnog valjka" da podnesu ostavke.

Žarka Zečevića Tadašnji predsednik Partizana nazivan je Ustašom, a napravljen je i transparent sa takvim motivom.
Da li je ovo javno isticanje kandidature za predsednika Partizana? Uvek sam tu za crno-bele! što bi maltene značilo i definitvan povratak Žarka Zečevića klub (možda ne formalno).
Bloody-libu
već smatraju da bi idealan kandidat bio neko iz mlađe generacije Partizanovih legendi.
Do 2009. godine je bio i predsednik MOK, nakon čega ga je nasledio Vlade Divac, a od tog trenutka Ćurković je postao potpredsednik FSS.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.