ŽESTOKA KAZNA ZA NOVI PAZAR! Protiv Partizana na udaru navijača bili Duljaj i Natho, ali to nisu jedini razlozi
Navijači Novog Pazara, Foto: Starsport©

ODJEKNUĆE!

ŽESTOKA KAZNA ZA NOVI PAZAR! Protiv Partizana na udaru navijača bili Duljaj i Natho, ali to nisu jedini razlozi

Iako je prisustvo publike bilo zabranjeno, pristalice plavo-belih napravile su nove incidente koje će mnogo koštati klub

Objavljeno:

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije žestoko je kaznila Novi Pazar zbog nedoličnih ponašanja domaćih navijača posle utakmice sa Partizanom.

Iako je prisustvo publike bilo zabranjeno, pristalice plavo-belih napravile su nove incidente koje će koštati klub pet susreta bez publike kod kuće!

Novi Pazar je posle meča sa Vojvodinom kažnjen susretom suspenzije, uslovno pet, ali su već u narednom kolu napravile problem.

Na meti publike se našao i Igor Duljaj, trener Partizana.

 Igor Duljaj na utakmici Novog Pazara i Partizana
Igor Duljaj na utakmici Novog Pazara i Partizanafoto: Starsport

- Meču sa crno-belima prisustvovalo je znatno više ljudi od broja (150, uključujući igrače i stručni štab obe ekipe), dozvoljenog prilikom odigravanja utakmica bez publike. Upravo su oni posle utakmice vređali i provocirali trenera Partizana Igora Duljaja, a prilikom izmene i pogrdno skandirali prvotimcu Beograđana, Birbasu Nathu. Pored ovoga zabeleženi su i neprihvatljivi postupci i transparenti sa jasnom političkom i verskom konotacijom - navodi se u obrazloženju FSS-a.

Bonus video:

00:14

Grobari u Minhenu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.