UTAKMICA IZ SNOVA DŽONATANA MOTLIJA: Centar Lokomotive brojao do 33 u velikom preokretu protiv Trenta!
Foto: Profimedia

KAKVA UTAKMICA

UTAKMICA IZ SNOVA DŽONATANA MOTLIJA: Centar Lokomotive brojao do 33 u velikom preokretu protiv Trenta!

Neverovatno izdanje Džonatana Motlija

Objavljeno:

Odlična utakmica Evrokupa viđena je u Krasnodaru. Trento je postavio pravi izazov za favorizovanu Lokomotivu, ali je pao u poslednjem minutu, posebno posle izgubljene lopte Flakadorija i Lokomotiva je uspela da preokrene - 97:95.

Trento je u završnici imao jasnu prednost, ali se na vreme Mekolum probudio i uz Motlija ruski tim stigao je do potpunog egala na ulasku u poslednja dva minuta, a onda je i poveo na pola minuta pre kraja.

KK Lokomotiva Kubanj
foto: Profimedia

Džonatan Motli završio je meč sa 33 poena, dok je Erik Mekolum dodao 27, dodao je tome 13 asistencija. Njihova vrhunska partija. Kod Trenta su Desonta Bredford i Vesli Saunders ubacili po 18 poena.

Lokomotiva je u prvom poluvremenu, očekivano, bacila sve karte na Motlija koji je blistao u napadu i doneo svom timu čak 24 poena za prvih 20 minuta, od čega je gađao 10/14 za dva poena i tome je dodao pet skokova. Nezaustavljivo je igrao centar Lokosa, a opet je Trento vodio četiri poena razlike na poluvremenu.

Razlog - jako loša odbrana ekipe Jevgenija Pašutina. Čak i kada je Motli bio u defanzivi znao je da zakasni za igračima Trenta koji su timskom igrom iskoristili sve slabosti ruskog tima. Duvala je promaja u reketu i Trento je to znao da kazni utrčavanjima.

Gosti su i u nastavku utakmice nastavili sa dobrom igrom, bili su u prednosti, ali su krajem treće deonice upali u probleme sa faulovima na centarskoj poziciji.

Na kraju je došlo do preokreta.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.