Kako su to Delije postale mit u Nemačkoj? (VIDEO)
Foto: Fonet

nova tradicija

Kako su to Delije postale mit u Nemačkoj? (VIDEO)

- Košarkaški klub Crvene zvezde mts zahvaljuje se svojim navijačima što su ponovo ispratili Zvezdino gostovanje u Nemačkoj. Na pravi način, bez bilo kakvog incidenta, podrška Zvezdinih navijača nadglasala je brojniju publiku koja je bila naklonjena domaćinu
Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje u kojem je se zahvalio publici navijačima za podršku na meču sa Broseom.

Ovo je jedini igrač u istoriji Zvezde koji je igrao samo za crveno-bele i ni za koga drugog: Zvali su ga Silver!

U saopštenju, koje prenosimo u celosti, se između ostalog navodi i da to nije ništa novo i da su "Delije" postale svojevrsni mit u Nemačkoj...

Kada Vinjak Boysi smotaju Ultra Sarme u Sanatorijumu nastane Erotika: Ovo su najsmešnija imena srpskih navijačkih grupa! (VIDEO)

foto: Espreso.co.rs

- Košarkaši Crvene zvezde mts imali su ogromnu podršku i u ''Brose areni''. Na taj način nastavila svojevrsna tradicija i mit da Zvezdini navijači u velikom broju prate gostovanja crveno-belih u Nemačkoj. Košarkaši Crvene zvezde mts prebrodili su brojne napore i savladali Bamberg u Nemačkoj. U meču punom preokreta u kom je neizostavna bila i neizvesna završnica, crveno-beli košarkaši imali su ogromnu podršku svojih navijača.

Čović moli Delije: Nemojte više!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.