Znate li koji košarkaš Crvene zvezde je najbolji u NBA 2K17? (FOTO)
Foto: kkcrvenazvezda.rs

POKIDAO

Znate li koji košarkaš Crvene zvezde je najbolji u NBA 2K17? (FOTO)

Među prvotimcima crveno-belih ove godine najbolji je Boriša Simanić
Objavljeno:

Novi pobednik planetarno popularne igrice NBA2K17 među košarkašima Crvene zvezde je Boriša Simanić.

Na tradicionalnom NBA 2K17 turniru u šoping-molu Delta City, Simanić je finalu bio bolji od Ognjena Dobrića i tako na tronu nasledio Marka Gudurića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Treću godinu za redom KK Crvena zvezda i Delta City organizuju turnir u najpopularnijoj basket simulaciji i tokom dva dana takmičenja preko 100 gejmera bori se za titulu najboljeg virtuelnog košarkaša.

Među prvotimcima crveno-belih ove godine najbolji je Boriša Simanić koji je u polufinalu prvo eliminisao Milka Bjelicu, da bi potom pobedio i Ognjena Dobrića, koji je prethodnu u drugom polufinalu savladao Petra Rakićevića.

- Bila je teška i neizvesna borba, meni je puno pomoglo što sam igrao sa Zvezdom čije igrače dobro poznajem. Presudila je naša agresivna odbrana i dobar skok, ali neki igraču će sigurno pretrpeti kritiku za nešto slabiju partiju u finalu protiv Dobrićevog Uniksa - našalio se Boriša.

Pored međusobnih mečeva, crveno-belih su iskoristili priliku i da se okušaju u virtuelnom basketu sa samim gejmerima, kao i u druženju tokom turnira.

Zvezda je četvrtu godinu za redom deo NBA2K serije, zajedno sa timovima iz najjače lige na svetu, te ostalim klubovima iz novog formata Evrolige. Finale turnira igra se sutra, a najbolji igrači iz oba dana takmičenja dobiće vredne Champion i Crvena zvezda Fan store nagrade.

Pored Delta Cityja i Crvene zvezde, Championa i Crvena zvezda Fan store, partneri turnira su Naxi radio, Ultra centar Galaktika, a sve uz podršku Evrolige i NBA2K franšize.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.