OTKAKO SAM DOŠAO U KLUB, PLAĆAMO SEDAM TRENERA - TO ZA MENE NIJE NORMALNO! Predsednik Partizana otvorio dušu!
Foto: Starsport©

nije rasipnik

OTKAKO SAM DOŠAO U KLUB, PLAĆAMO SEDAM TRENERA - TO ZA MENE NIJE NORMALNO! Predsednik Partizana otvorio dušu!

Sigurno je da bih u očima navijača bio veći kada bih dovodio skupocena pojačanja i ponašao se rasipnički, ali ja tako ne mogu da funkcionišem - rekao je Mijailović

Objavljeno:

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je u intervjuu za Večernje novosti otkrio jedan neverovatan podatak.

Naime, crno-beli su u dosadašnjem trajanju njegovog mandata, od 2017. godine, isplaćivali dugovanja čak sedmorici bivših trenera!

Ostoja Mijailović
foto: Printscreen/Partizan TV

- Ja sam, pre svega, dužan da ovaj klub zaštitim da posluje u skladu sa zakonom i finansijama. Mi od 2017. (kada sam došao u klub) plaćamo sedmoricu trenera (Vujošević, Nikolić, Džikić, Božić, Jovanović, Gašić i naposletku Čanak...), čija je ukupna obaveza oko milion evra. Danas su svi oni isplaćeni, samo je Vujoševiću ostalo negde oko 25 odsto obaveza - istakao je Mijailović.

Džikić i Vujošević
Džikić i Vujoševićfoto: Starsport©

Predsednik Partizana je naglasio da će on nastaviti sa odgovornim poslovanjem.

- Razlog zašto se ja bavim ovime, a ne mešanjem u izbor igrača jeste da ne bih nekome ko sutra dođe na ovo mesto ostavio tri miliona evra dugovanja prema bivšim igračima. Sigurno je da bih u očima navijača bio veći kada bih dovodio skupocena pojačanja i ponašao se rasipnički, ali ja tako ne mogu da funkcionišem jer iza sebe imam kompanije koje posluju tržišno i za mene nije normalno da neko za sobom ostavi zaostala potraživanja od sedmorice trenera.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.