Partizan posle ogromnog vođstva dozvolio dramu: Crno-beli iznenadili Zvezdu i produžili finale! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

finale plej-ofa

Partizan posle ogromnog vođstva dozvolio dramu: Crno-beli iznenadili Zvezdu i produžili finale! (FOTO) (VIDEO)

Izabranici Aleksandra Džikića slavili su u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa rezultatom 75:72
Objavljeno: 23:11h

Finale Košarkaške lige Srbije, još nije gotovo! Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa rezultatom 75:72 i tako smanjili ukupan rezultat na 2:1! Incident u Pioniru! Grobari gađali policiju bakljama i stolicama! (VIDEO) Murić i Veličković poveli slavlje sa Grobarima! (VIDEO) Crno-beli su odigrali fenomenalan meč (izuzev prve deonice kada su ubacili samo pet poena), a čini se da je ključan trenutak utakmice bila trojka Adina Vrapca sa celog terena na isteku treće četvrtine. Partizanov ubica zapalio Grobare! (VIDEO) Vrabac pogodio iz Pančeva: Bosanac postigao trojku sa čitavog terena! (VIDEO)

foto: Espreso
Tada je Partizan došao na plus 6, ali je to dodatno uticalo na psihu igrača, koji su fenomenalno otvorili četvtru deonicu i došli do 15 poena prednosti. Poslednji trenuci derbija za infarkt i šutevi koje Zvezda nije iskoristila za produžetak! (VIDEO) Crvena zvezda je dala sve od sebe da se vrati u meč, imala je i šuteve za produžetak posle neverovatnih grešaka crno-belih, ali nije uspela! Partizan ima podršku i izvan hale: Grobari navijaju ispred Pionira! (VIDEO) Najzaslužniji za trijumf Partizana bili su Novica Veličković, Kevin Džons i Darel Vilijams
foto: Printscreen
Prštalo je na tribinama Pionira: Žestoke prozivke Delija i Grobara! (VIDEO) Kod Crvene zvezde trebalo bi istaći partije Maika Cirbesa, Tarensa Kinsija i Marka Simonovića. Kinsijevo ludilo prenelo se na tribine: Zakucavanje Amerikanca podiglo Delije na noge! (VIDEO)
foto: Printscreen
Naredna utakmica igra se u četvrtak od 21 čas! TOK UTAKMICE: Partizan je dozvolio dramu na neverovatan način. Crveno-beli su uspeli da stignu i do šuteva za produžetak, ali su crno-beli uspeli da se izvuku.

Crno-beli su nadomak pobede! Imaju 15 poena prednosti na četiri minuta do kraja!
Partizan je u trenutno boljem psihološkom stanju! Crno-beli imaju prednost 59:50 na sedam i po minuta do kraja!
NEVEROVATNO! Partizan ima plus šest na poslednjem dvominutnom odmoru! Adin Vrabac je pogodio trojku sa celog terena!
Crvena zvezda je uspela da ponovo dođe do prednosti, ali je Partizan ponovo preokrenuo. Crno-beli imaju tri poena prednosti. U toku je poslednji minut treće deonice!
Dosta se dobro igra u ovom trenutku. Darel Vilijams je postigao 12 poena u trećoj deonici. Partizan ima prednost od 2 poena.
Crno-beli serijom 6:0 otvaraju drugi deo igre i dolaze do 33:29!
POLUVREME - Crvena zvezda - Partizan 29:27! Novica Veličković nosi crno-bele! Partizan je na "svega" -2! Prštalo je na tribinama Pionira: Žestoke prozivke Delija i Grobara! (VIDEO)
Partizan se malo sabrao. Veoma dobra partija Kevina Džonsa, koji već ima 10 poena. Crveno-beli vode 17:12.
Vrlo neefikasna prva deonica, naročito kada je Partizan u pitanju. Na kraju prvog dela utakmice, Zvezda vodi 13:5. Strašan start crveno-belih! Domaća ekipa vodi 11:3 posle četiri minuta igre!
foto: Dado Đilas
20:50 - Incident u Pioniru! Grobari gađali policiju bakljama i stolicama! (VIDEO) 20:30 Delije su jednog košarkaša Zvezde dočekali burnije nego ostale! (VIDEO)
20:15 - Vučić: Kada nekome smeta jer je sviran faul, odmah sledi vređanje mene!
20:00

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.