Zvezda ne gubi od Mege! Crveno-beli na krilima Jovića poveli u polufinalu! (VIDEO)
Foto: Fonet

polufinale plej-ofa

Zvezda ne gubi od Mege! Crveno-beli na krilima Jovića poveli u polufinalu! (VIDEO)

Izabranici Dejana Radonjića utakmicu su prelomili u drugoj deonici igre serijom 20:6
Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde poveli su sa 1:0 u polufinalu plej-ofa Košarkaške lige Srbije. Crveno-beli su u prvom meču savladali Mega Leks rezultatom 77:66. Izabranici Dejana Radonjića utakmicu su prelomili u drugoj deonici igre serijom 20:6, a u nastavku meča, domaća ekipa je bez ikakvih problema uspela da sačuva veliku prednost.

foto: Fonet
Ukoliko želi da makar izbori treću utakmicu, tim Mega Leksa moraće značajno da promeni stvari u igri. Kada Jović baci pas, alley-oop je neminovan! (VIDEO) Inače, ovo je bila 6. utakmica ove dve ekipe u ovoj sezoni i Zvezda ima isto toliko pobeda.
foto: Fonet
Najbolji pojedinac utakmice bio je Stefan Jović sa 11 poena, 8 asistecija i 5 skokova, dok je najefikasniji u Zvezdi bio Marko Simonović sa 14 poena.
foto: Printscreen
foto: Printscreen
Naredna utakmica na programu je u nedelju uveče u Sremskoj Mitrovici! Može Jović i iz svlačionice: Neverovatna trojka košarkaša Zvezde! (VIDEO)
foto: Fonet/aleksandar Koković
TOK UTAKMICE: UTAKMICA JE ZAVRŠENA POBEDOM CRVENA ZVEZDE 77:66 36. minut - Samo je pitanje kojim će se rezultatom završiti utakmica! 32. minut - Čini se da je sve rešeno u Pioniru. Zvezda ima plus 16!

Kraj treće deonice! Zvezda ima prednost od 14 poena! 35. minut -
31. minut - Poluvreme! Crveno-beli imaju ogromnu prednost do koje su došli serijom 20:6 i čini se da će lagano stići do pobede! 15. minut -
12. minut - Do kraja prve četvrtine, Mega je uspela koliko toliko da se sabere i da smanji prednost na 21:18.
7. minut - C 3. minut -
1. minut -
foto: Fonet
18:50 -
18:45
Prema nekin informacijama utakmice će prisustvovati direktor Bostona Deni Ejndž i Džordž Felton, direktor San Antonija zadužen za koledž igrače.
18:30

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.