SRPSKA NOĆ U LOS ANĐELESU: Cepa kolce na terenu, Bobijeva benkica za nerođenu bebu, navijači luduju za Bogdanom!
Srpsko kolo se vilo u "Stejpls centru", Foto: Printscreen/Instagram/srpskisp0rt

Opšta ekstaza

SRPSKA NOĆ U LOS ANĐELESU: Cepa kolce na terenu, Bobijeva benkica za nerođenu bebu, navijači luduju za Bogdanom!

Zaista je sve proteklo u znaku Srba i Srbije prethodne večeri u "Stejpls centru"

Objavljeno:

Pravo srpsko veče je bilo u "Stejpl centru" u Los Anđelesu prethodne večeri na meču NBA lige između Klipersa i Sakramenta.

Kako i ne bi kada su čak četvorica srpskih košarkaša bili učesnici, doduše samo trojica su se našli na parketu. Boban Marjanović je igrao protiv Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice, dok je sve to posmatrao Miloš Teodosić sa klupe.

To je možda razlog i zašto su na poluvremenu publika i gledaoci mogli da uživaju u srpskom kolu koje je izvela jedna folklorna grupa naših iseljenika u SAD.

Tradicionalno u Americi se održavaju večeri kulturnih nasleđa na mečevima u NBA i nekoliko puta se već vilo tradicionalno srpsko kolo na parketima širom Amerike, a Klipersi, koji su bili domaćini meča su se odlučili da baš ovaj susret sada bude posvećen srpskom kulturnom nasleđu, što je bilo i logično zbog četvorice igrača, ali i velikog broja srpskih navijača koji su bili na tribinama.

Tako je cela Amerika mogla da uživa u našem folkloru i da spozna našu narodnu nošnju i tradiciju.

Na tribinama je takođe bila jedna interesantna scena koja pokazuje koliki je miljenik Boban Marjanović kod navijača Klipersa, a posebno u jednoj porodici koja je kompletno bila obučena u navijačke rekvizite posvećene srpskom centru, a čak su i za svoju još nerođenu bebu spremili benkicu na kojoj piše "Feel the Boban".

Inače, posle meča najduže su se upravo srpski košarkaši zadržali sa navijačima kojima su davali autograme i slikali se sa njima, a najzaposleniji je bio Bogdan Marjanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.