Mekejleb pričao sa Grobarima: Želim da se vratim u Partizan!
Foto: Saša Pavlić Koky

LEGENDA KLUBA...

Mekejleb pričao sa Grobarima: Želim da se vratim u Partizan!

- U Partizanu sam postao čovek!

Objavljeno:

Partizan je u subotu igrao sa Saragosom (81:87), za koju trenutno nastupa Lester Bo Mekejleb, a on je na instagramu u ‘lajv četu’ odgovarao na pitanja Grobara.

Upitali su ga šta misli o sadašnjem timu Partizana, kao i vidi li sebe u tom klubu u budućnosti, na šta im je on raspalio maštu.

- Želim da vidim Partizan ponovo na vrhu. Jedan od mojih ciljeva je da se vratim u Partizan. Možda će se to dogoditi, možda neće, videćemo - bio je najjači odgovor Boa Mekejleba.

Vreme koje je proveo u Partizanu nikada neće zaboraviti.

- Svi su mi pričali o navijačima, ali to je bila tek druga moja sezona u Evropi i nisam znao šta mogu da očekujem. Na kraju, bila je to sjajna sezona. Dosta sam naučio od Duleta, Božića, Kecmana… Postao sam čovek u Partizanu! Igranje pred takvim navijačima me je uvek dizalo na dodatni nivo.

Dve utakmice Bo posebno pamti. Prva je u „Pioniru“ protiv Panatinaikosa, kada su crno-beli ubedljivo izgubili.

- Izgubili smo 20 razlike i otišli smo u svlačionicu. Ali, navijači su i dalje bili u dvorani i sve vreme su pevali. Vratili smo se na teren i slavili sa nama!

Druga je, naravno, za titulu ABA lige sa Cibonom, koja je osvojena trojkom Kecmana 0,6 sekundi pre kraja.

- Nikad u životu nisam video ništa slično. To je bio šut za titulu. Ne znam kako je pogodio, ali srećan sam što jeste, spasao nas je - rekao je Mekejleb.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.