CRVENA ZVEZDA?! NE ZNAM KO JE TO! Novi igrač Partizana odmah isprozivao crveno-bele, pa na srpskom poslao poruku Grobarima! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

Zanimljiva izjava

CRVENA ZVEZDA?! NE ZNAM KO JE TO! Novi igrač Partizana odmah isprozivao crveno-bele, pa na srpskom poslao poruku Grobarima! (VIDEO)

Australijanac je ostavio utisak na startu priprema crno-belih, to je definitivno

Objavljeno:

Novi centar Partizana Džok Lendejl pojavio se na prozivci Nenada Čanka na početku priprema crno-belih za predstojeću sezonu.

Snažni Australijanac trebalo bi da predstavlja glavnu snagu pod koševima, a njegov košarkaški CV uliva nadu navijačima da bi mogao biti jedan od najboljih igrača ekipe i vodi je ka pobedama.

- Nisam imao puno vremena da se upoznam sa ekipom, ali za sada sve deluje dobro i imaću vremena da se uklopim. Partizan je sjajna prilika za mene, to je klub koji ima pobednički mentalitet i "lude" navijače. Kako sam čuo najbolje na svetu - rekao je Lendejl novinarima.

Košarkaši Partizana na početku priprema
Košarkaši Partizana na početku priprema foto: Espreso.co.rs

Lendejl je dodao i da zna koliko je Partizanov program za razvoj mladih igrača dobar.

- Kada vidim kako je prošao Najdžel Vilijams Gos prošle sezone i moj zemljak Aleks Marić koji je sa Partizanom stigao do Fajnal-fora 2010, to mi je sasvim dovoljno. Za početak je bitno da se dobro pripremimo, a u svakoj utakmici ćemo ići na pobedu - kazao je Australijanac.

Očekivano, moralo je da usledi pitanje i o najvećem rivalu crno-belih, Crvenoj zvezdi, a on je imao zanimljiv odgovor.

- Neee! Ko je to? Crvena zvezda? Šta si rekao? Ne znam ko je to - rekao je Lendejl, da bi onda kada mu je rečeno na engleskom "Red star" rekao da zna ko je.

- Oni su naši rivali i momci koje ćemo pobediti ove godine. Pokazažemo im kako dobro igramo kao tim, izaći ćemo sa svim što imamo i pobedićemo. Na kraju dana to je ono što ovaj grad i ovim navijači žele - rekao je Lendejl.

On je potom poslao poruku navijačima Partizana.

- Vi momci ste neverovatni. Veoma sam uzbuđen što ću raditi sa ovim momcima i nadam se da ćemo imati sjajnu sezonu - poručio je Lendejl i onda pokušao na srpskom da kaže "Pozdrav za Grobare".

BONUS VIDEO:

(A. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.