Čanak posle novog poraza Partizana: Ovo je zabrinjavajuće!
Nenad Čanak na meču Partizan FMP, Foto: aba-liga.com

razočaran

Čanak posle novog poraza Partizana: Ovo je zabrinjavajuće!

- Presudilo je opet to što mi kada uđemo iz aktivnog rezultatau rezultat koji je nepovoljan po nas, pokušavamo da se vadimo brzim i stihijskim napadima

Objavljeno: 22:30h

Od dolaska Nenada Čanka na klupu, Partizan je dobio samo jedan meč i izgubio četiri u ABA ligi i Evrokupu.

Poslednji u nizu neuspeha crno-beli su doživeli, od FMP-a u Železniku.

Crno-beli su tokom prvog poluvremena imali vođstvo, najveće od plus šest, ali su na kraju "glatko" izgubili. Podsetimo, u prošlom kolu Partizan je vodio čak sa 21 poenom razlike, pa doživeo poraz od Mornara.

Andreson počistio Aguta u finalu Abu Dabija!

- Presudilo je opet to što mi kada uđemo iz aktivnog rezultatau rezultat koji je nepovoljan po nas, pokušavamo da se vadimo brzim i stihijskim napadima, a ne odbranom. Ispadamo iz svih principa, odbrambenih i napadačkih, a to rezultira katastrofalnim drugim poluvremenom. Neke stvari se ponavljaju, što je zabrinjavajuće. Nema nikakvog pomaka i jednostavno treba svi da sednemo da vidimo šta i kako dalje - rekao je Čanak.

Upitan da li je igračima potreban psiholog, odgovorio je:

- Situacija jeste teška. Imamo opciju da se skupimo i pokušamo da izvučemo najbolje što možemo i imamo opciju da svako vuče na svoju stranu. Videćemo šta ćemo izabrati.

Da li ekipa ima veći kvalitet od onoga što pokazuju rezultati?

- U sportu je rezultat uvek ono što je realno. Rezultat je takav kakav je i odraz je kvaliteta, kako igračkog kadra, tako i struke. Tu nema ni slučajnosti, ni prevare. Da li ćemo uspeti da podignemo kvalitet treningom i nekim korekcijama - i to ćemo videti uskoro - zaključio je Čanak.

BONUS VIDEO: Tavamba posle pobede nad Švajcarcima i prolaska u nokaut fazu Lige Evrope

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.