VLADIMIR STOJKOVIĆ ĆE BITI ZABORAVLJEN! Jedna od najvećih ikona Partizana je ZVEZDAŠ! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

OTKUD OVO?!

VLADIMIR STOJKOVIĆ ĆE BITI ZABORAVLJEN! Jedna od najvećih ikona Partizana je ZVEZDAŠ! (FOTO)

Navijači Partizana i Crvene zvezde, spremite se za ŠOK!

Objavljeno:

Dragan Todorić bio je na radnom mestu pod tribinama stadiona Partizana kao i svih proteklih godina te srede, tog poslednjeg crno-belog popodneva. Posle igračke karijere (1972-1983) u klub se vratio 1985. i ostao do danas. Bio je član marketinga, pomoćni trener, sekretar, generalni sekretar i sportski direktor.

- Da li sam iznenađen odlukom kluba? Ne, promene su sastavni deo svakog posla i života. Ova moja priča u kojoj sam imao jednu od glavnih uloga dugo je trajala, tridesetak godina i logično je bilo da će jednom da se završi - kaže Todorić za Sport klub i otkriva jedan detalj:

foto: Saša Pavlić Koky

- Pre početka sezone trebalo je da se povučem, međutim, situacija je bila takva da nije bilo ni uprave, ni ljudi koji bi mogli da nastave da rade i dogovorili smo se da ostanem sportski direktor. Nije bilo planirano da se ovo uradi tokom sezone, ali s obzirom na seriju loših rezultata, promenu trenera na moju inicijativu odlučeno je da se i ja povučem i da se u klub dovedu mlađi ljudi, Partizanovci, koji će probati svojom energijom i znanjem da najpre završe ovu sezonu na način na koji smo palanirali, a onda sledeće da probaju da vrate Partizan na mesto na kom je bio do pre nekoliko godina. Sve je ovo normalno. Ja sam potpuno miran. Ostao sam u klubu, istina je neću biti na glavnoj sceni, a svojim znanjem i iskustvom trudiću se da pomognem mlađima onoliko koliko smatraju da je potrebno - mirno je istakao.

PUCANJ U SRCE KOŠARKE: 17 godina od ubistva Harisa Brkića! Da li ćemo ikada saznati ko ga je ubio? (VIDEO)

Međutim, jedan detalj ovog intervjua ostaće dugo upamćen.

- Nikad nisam krio da sam kao klinac navijao za Zvezdu. Posle juniorskog Evropskog prvenstva 1972. godine u Zadru, kada je reprezentacija Jugoslavije osvojila prvu zlatnu medalju ikada, potpisao sam pristupnicu za Crvenu zvezdu. Imponovalo mi je, kao navijao sam za taj klub... A u Zvezdi su tada igrali Zoran Slavnić i Ljubodrag Simonović, bekovski par reprezentacije, a treći spoljni bio je Goran Rakočević. Kad se stišala euforija i kad sam bolje razmislio shvatio sam da sam potpisao smtrnu presudu. Neću da uđem ni na zagrevanje, a kamoli da igram. Ubrzo se javio Partizan i uopšte nisam razmišljao. Došao sam na stadion, potpisao, i molio Boga da se realizuje 'džentlmenski sporazum' između klubova i obučem crno-beli dres. Gledao sam kako da odem iz Zvezde jer sam znao da nema šanse da igram. Nisam bio ni jedan dan. A sada igrači imaju neki drugi rezon - dodao je i zabezeknuo deo crno-bele javnosti koji ovo nije znao.

OGLASILA SE SUPRUGA PRETUČENOG HRVATA: Ono što je rekla otvara nova pitanja o celom događaju! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Nenad Čanak predstavljen u Partizanu

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.