Teodosić mora da radi ono što mu najteže pada: Mnogo je bolelo! Ne znam kad ću opet da igram! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/MLG Highlights

Teško mu pada

Teodosić mora da radi ono što mu najteže pada: Mnogo je bolelo! Ne znam kad ću opet da igram! (VIDEO)

Srpski košarkaš mora da bude veoma strpljiv i pažljiv jer bi mogao samo da pogorša situaciju

Objavljeno:

Veliki peh je doživeo Miloš Teodosić na startu svoje karijere u NBA kada ga je tek posle nekoliko utakmica za Kliperse zadesila nezgodna povreda zbog koje i dalje pauzira i ne zna se kada će se vratiti na teren.

Od tog meča sa Finiksom kada je pao kao pokošen pored terena prošlo je 20 dana, a dijagnoza je bila plantar fascitis, povreda koja izaziva bolove u peti i donjemk delu stopala.

- U trenutku povrede me je toliko bolelo da sam mislio da je nešto slomljeno sigurno. Nisam mogao mnogo da mislim dok nije prošao bol. Posle sam želeo samo da što pre čujem dijagnozu jer nisam znao šta se dogodilo i koja je povreda tačno - prisetio se te situacije u izjavi za "Sport klub" Teodosić.

Reč je o vrlo nezgodnoj povredi koja najviše zahteva strpljenje i teško je prognozirati koliko je potrebno za oporavak od nje.

- Sve je u rukama lekarske službe. Povreda ne spada u teške, ali je vrlo nezgodna i može da se vraća, pa zbog toga zahteva strpljenje. Još ne znam kad ću ponovo na parket i ne smem time da se opterećujem, jer mogu da izazovem kontraefekat i dugotrajne probleme. Ne preostaje mi ništa drugo nego da slušam medicinski tim - rekao je Teodosić.

foto: EPA/Mike Nelson

On trenutno mora da nosi medicinsku čizmu i dalje.

- Čizma mi pomaže da normalno funkcionišem i da mogu da prisustvujem utakmicama i budem uz saigrače. Dobro smo počeli sezonu, ali smo u poslednjih pet mečeva doživeli četiri poraza. Sledi nam turneja prvo po zapadnoj, a kasnije po istočnoj obali i trebalo bi da budem sve vreme sa timom. U sastavu imamo mnogo kvalitetnih igrača i naravno da mogu da igraju dobro i bez mene, ali ja se nadam da ću se što pre oporaviti i da ćemo zajedno pobeđivati u nastavku sezone. Naravno da želim da se što pre vratim na parket, ali je prioritet da se povreda potpuno zaleči kako bih mogao bez problema da igram u kontinuitetu.

U toku dana je trener Dok Rivers najavio da bi kapiten Srbije mogao uskoro na teren, pa je odlučio i da ga povede na putešestvije od tri gostovanja.

BONUS VIDEO: Pero Antić posle pobede nad Partizanom

(Espreso.co.rs / Izvor: Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.