Mihajlo Andrić za Espreso otkrio kako je Samardo totalno iznenadio sve u klubu, a pričao je i o ambicijama Partizana u nastavku sezone! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Jelena Vučetić, Fonet, Espreso ilustracija

ali najbitniji je tim!

Mihajlo Andrić za Espreso otkrio kako je Samardo totalno iznenadio sve u klubu, a pričao je i o ambicijama Partizana u nastavku sezone! (FOTO) (VIDEO)

Pričao je i o svim ostalim temama koje zanimaju sve navijače njegovog kluba

Objavljeno: 15:44h

Košarkaši Partizana se nalaze u fenomenalnoj formi i posle turbulentnog početka sezone stvari polako dolaze na svoje mesto.

Evidentan je prostor za napredak u igri, ali evidentno je i to ekipa raste iz meča u meč. Poslednji dokaz za to je meč sa Cibonom i pobeda nad velikim rivalom...

JOKIĆ RAZBIO! Dabl-dabl srpskog majstora za veliku pobedu Denvera! (VIDEO)

Jedan od najiskusnijih i najboljih igrača crno-belih Mihajlo Andrić je rekao za "Espreso" da je meč u Hrvatskoj bio najbolje izdanje njegovog tima od starta sezone.

Koliko je velika ta ljubav! Zoran Tošić želi da iz svog džepa plati fudbalskog genija! (FOTO)

- Ide sve to lepo! Odigrali smo odlično od početka do kraja, uz jedan pad gde smo dozvolili da se Cibona vrati. I pored toga, ovo je najbolje naše izdanje od starta sezone. Zaista smo dobro odigrali i nadam se da ćemo igrati sve bolje i bolje u nastavku. Što se mene tiče, odigrao sam dobro, kao i cela ekipa - rekao je Andrić.

foto: Saša Pavlić Koky

Potom smo se dotakli narednog rivala Partizana, a to je Limož u okviru četvrtog kola Evrokupa.

- Oni su težak protivnik. Imamo samo dva, tri dana da se pripremimo i to ćemo pokušati da iskoristimo na najbolji način. Probaćemo da ponovimo ovakvu utakmicu, da pružimo što kvalitetniju igru, a i na neki način da vidimo koliko možemo - rekao je Andrić.

Na početku sezone je vladao veliki pesimizam među navijačima, a i većem delu javnosti.

DOKTORSKI! AK 99 rešeta i ne planira da stane! Bivši igrač Zvezde oduševio sa dva gola, prvi je magičan... (VIDEO)

- Navijači nisu znali da su loši rezultati sa početka plod naše neugranosti. Mi smo pričali kako da unapredimo igru i trudili smo se da malo vremena između putovanja iskoristimo da usavršavimo detalje. Ide to na bolje, ali mislim da možemo i bolje nego što smo prikazali protiv Cibone - veruje as crno-belih.

Andrić je dodao i da se ne razmišlja previše o pobedničkom nizu...

- Nema potrebe da se opterećujemo oko toga, samo je bitno da igramo dobro - istakao je Mihajlo.

Samardo Semjuels je čovek koji je posle, kako nam je Andrić otkrio, samo jednog ili dva treninga, pokazao kakvo je pojačanje za tim Mute Nikolića.

- Čovek je odigrao odlično! Bili smo iznenađeni, nismo imali puno vremena da se uigramo sa njim. Putovali smo i imali samo jedan ili dva treninga sa njim, uključujući i šuterski trening. Nismo mogli ni da pretpostavimo da će sjajno da odigra. Kvalitetom i iskustvom nam može dosta pomoći...

Da li bi je uhvatili za BRAZILKU? Darija Klišina pokazala SVE svoje atribute! (FOTO)

Nije štedeo komplimente ni na račun Najdžela Vilijams Gosa, ali je istakao i značaj koji pored njega ima i Patrik Miler..

- Odličan igrač! I on i Miler! Njih dvojica drže taj neki način naše igre i tempo koji imamo u napadu. Vilijams je posvećen je košarci maksimalno. Nadam nadam se mnogim njegovim dobrim partiajam, kao i celog tima, jer je najbitnije da igramo kao ekipa i da pobeđujemo - istakao je Andrić.

Nekada je igrao za Partizan, Zvezdu i Megu, a sada ga je FIBA proglasila za MVP-a sezone basketa 3 na 3! (VIDEO)

(V. Šuster)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.