Ajde što od krcatog Pionira nema ništa, ali kako je moguće da desetak navijača Ritasa nadglasava Grobare?! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

Ovo nismo očekivali

Ajde što od krcatog Pionira nema ništa, ali kako je moguće da desetak navijača Ritasa nadglasava Grobare?! (FOTO) (VIDEO)

Neočekivano slab odziv na Partizanovoj evropskoj premijeri protiv Lijetuvosa, ali i mlaka podrška u većem delu prvog poluvremena

Objavljeno:

Prvi meč igra Partizan pred svojim navijačima u Evrokupu i moramo reći da smo neprijatno iznenađeni posetom.

Grobari su poznati kao verna košarkaška publika bez obzira na to kako crno-beli igraju i da li su previše slabi ili jaki, ili pobeđuju ili gube.

foto: Espreso

Međutim, ovog puta deluje kao da su zakazali, ili su samo očekivanja bila da će u prvom evropskom meču napuniti Pionir i tako pomoći mladom timu Miroslava Nikolića u duelu protiv Lijetuvos Ritasa.

foto: Espreso

Ipak, tribine su daleko od ispunjenih, a ono što je posebno razočaralo jeste i podrška tokom prve i početkom druge četvrtine koja je delovala prilično mlako.

foto: Espreso

Čak je i grupa od desetak navijača Lijetuvosa u pojedinim momentima nadglasavala domaće pristalice koji su ih ipak pozdravljali aplauzima nakon toga.

Tek u smiraj prvog poluvremena probudili su se Grobari i sa tribina je zagrmelo onako kako smo navikli na mečevima Partizana, a poseban delirijum je nastao posle trojki Pecarskog i Milera u poslednjoj sekundi.

BONUS VIDEO: Predstavljanje igrača Partizana pred meč sa Lijetuvos Ritasom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.