Mole se klubovi da na dresovima budu prezimena igrača koji u njima igraju! I to vam je Košarkaška liga Srbije?!
Foto: Printscreen/Youtube

zemljo košarke?!

Mole se klubovi da na dresovima budu prezimena igrača koji u njima igraju! I to vam je Košarkaška liga Srbije?!

Skoro pa neverovatna upozorenja KLS je morao da pošalje timovima koji igraju u najvišem rangu srpskog košarkaškog takmičenja

Objavljeno:

Direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Leon Deleon kaznio je tri igrača, a opomenuo pet klubova posle prvog kola uvodne faze našeg nacionalnog šampionata.

Sa po šest hiljada dinara kažnjeni su košarkaši Dinamika (Milisavljvić i Đurasović) i Dunava (Miljković) zbog tehničkih grešaka, a od opomena klubovima jedna se posebno izdvaja:

"Opominje se KK Spartak da do sledeće utakmice obezbedi dresove sa tačnim prezimenima igrača koji u njima igraju".

OKK Beograd i Tamiš su opomenuti da helanke (steznici) koje nose igrači moraju da budu beli, crni ili u boji dresa, ali da kod svih igrača koji ih koriste oni moraju da budu jednobrazni.

Borac mora da obezbedi da se crvene LED lampe na tablama pale samo pri isteku četvrtina i produžetaka, a ne pri istaeku 24 i 14 sekundi.

OKK Beogradu je, pored smernica o steznicima, naređeno da popravi sirenu do sledeće utakmice, Zlatiboru da obezbedi koševe koji su od čeone linije udaljeni koliko to predviđaju Propozicije takmičenja (najmanje dva metra) ali i da popravi semafor u delu u kome se označavaju iskorišćeni tajmauti, a Beovuk će morati da do svoje sledeće domaće utakmice postavi ogradu ispred tribine.

Svi klubovi su u ovom saopštenju opomenuti da dres kapitena mora da bude vidno obeležen.

BONUS VIDEO: Bogdanović plače posle poraza u finalu Eurobasketa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.