Nikola Kalinić se vraća na teren posle propuštenog Eurobasketa, a imao je i poruku za Gudurića! (FOTO)
Foto: Profimedia

SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE

Nikola Kalinić se vraća na teren posle propuštenog Eurobasketa, a imao je i poruku za Gudurića! (FOTO)

Objavljeno:

Reprezentativac Srbije i košarkaš Fenerbahčea, Nikola Kalinić se polako oporavlja od povrede zadobijene pred Eurobasket koji je propustio, a u razgovoru za Eurohops rekao je da će mu biti potrebno dve tri nedelje oporavka.

Jedna dobra i jedna ne toliko dobra vest za Delije!

Potpisao Nikola Milutinov! (FOTO)

- Povreda je malo komplikovanija nego što smo mislili. Radimo sve što treba, nadam se da ću za dve do tri sedmice biti spreman da igram - rekao je Kalinić

foto: Fonetap

Na pitanje kako mu se čini novi tim Fenerbahčea pohvalio je menadžment kluba i rekao da će trebati još neko vreme da bi se uigrali.

Da li je on zver pod košem koju Grobari čekaju mesecima? Partizan poslao ponudu iskusnom NBA i evroligaškom centru! (VIDEO)

Novi igrač evropskog šampiona je srpski reprezentativac Marko Gudurić koji je stigao iz Crvene zvezde.

- Razgovarali smo, naravno. Igrali smo zajedno u reprezentaciji. Postavljao mi je mnogo pitanja, rekao sam mu da mora da bude strpljiv, da će i sam videti. Ne mora sve da zna pre nego što dođe, da ostavi nešto da bi se iznenadio kada dođe. On je mlad dečko, dobar momak, vredan je. Doprineće svojom kreativnošću, pogocima iz teških pozicija. Možda ne odmah, ali kako vreme bude odmicalo biće sve bolji - rekao je Kalinić i usput pohvalio rezultat reprezentacije Srbije na Evrobasketu

foto: Filip Plavčić

U domaćem šampionatu protivnici će biti veoma naoštreni protiv Fenerbahčea.

- Dešava se da igramo tri utakmice nedeljno, putujemo, a onda protivnik igra protiv nas kao da mu je poslednja utakmica u životu. I imaju sedam ili devet dana da se spreme za nas. Ali, to je normalno. Mislim da ove sezone imamo i dublju rotaciju nego prošle sezone - završava Kalinić svoju izjavu.

UGASIO GA: Navijač hteo da isproziva Antića, i to javno! Ovakav odgovor nije očekivao od centra Zvezde! (FOTO)

BONUS VIDEO: Ana Bjelica na dočeku odbojkašica

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.