Prvo je slušao Baju, a sada nešto još gore! Saigrači Jusufa Nurkića hoće da polude zbog muzike koju pušta na zagrevanju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

NE MOGU DA ŽIVE OD NJEGA

Prvo je slušao Baju, a sada nešto još gore! Saigrači Jusufa Nurkića hoće da polude zbog muzike koju pušta na zagrevanju! (VIDEO)

Objektivno, i mi mislimo da je ova numera malo previše patetična da bi išla kao motivaciona pred jednu NBA utakmicu... Pa, čak i trening

Objavljeno:

Muzički ukus sportista nekada ne vredi ni komentarisati, ali šta reći o izboru pesme za koju se Jusuf Nurkić postarao da se čuje pred meč njegovog Portlanda sa Finiksom?

Povredio se Nikola Jokić! (VIDEO)

Nurkić je pred početak utakmice sa Sansima pustio na razglasu "Dabogda" od Merlina, a ta numera se, najblaže rečeno, nije dopala njegovim saigračima, ali ni rivalima.

- Nemam pojma šta je to dođavola bilo! Čini mi se da stvari izmiču kontroli. Meni se svidelo Nurkićevo skakačko izdanje, a pesmu je naravno sam uvrstio među ostale numere. Izgleda da je prvi došao do uređaja i birao pesmu - rekao je kroz smeh košarkaš Portlanda Evan Tarner.

VRATIO SE JAČI NEGO IKAD! Bjelica cepao NBA šampione i sa parkinga, pa im spustio roletnu pod košem! (VIDEO)

Da podsetimo, Jusuf Nurkić se prošle sezone zagrevao isključivo uz pesmu "Nemoguća misija" Nedeljka Bajića Baje.

BONUS VIDEO: Grupa JNA i Grobari pevaju košarkašicama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.