PARTIZAN IZGUBIO U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Džaba borbenost u drugom, crno-bele je karma kaznila za očajno prvo poluvreme! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

aba liga 2. kolo!

PARTIZAN IZGUBIO U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Džaba borbenost u drugom, crno-bele je karma kaznila za očajno prvo poluvreme! (VIDEO)

Sva dešavanja pre, za vreme i posle utakmice možete pratiti uz naš dobro poznati lajv blog

Objavljeno: 09:20h

Košarkaši Mornara zabeležili su veliku pobedu u drugom kolu ABA lige savladvši Partizan rezultatom 83:81!

Grobari ponovo napravili problem Partizanu! Crno-beli popili novu kaznu zbog navijača!

SPREMA SE REKONSTRUKCIJA HALE PIONIR: "Hram košarke" će biti proširen na 9.500 mesta!

Kakav meč u Baru! Rejli Rojs je postigao koš u poslednjoj sekundi meča!

foto: Beta/ Dragan Mitreski

Posle prve četvrtine ekipa Mornara imala je petnaest poena prednosti koju su održavali sve do početka poslednje deonice, kada je Partizan prišao prvo na manje od deset poena, a kako je meč odmicao i na samo tri poena zaostatka.

foto: ABA liga

Meč viner je ujedno bio i najefikasniji u domaćem timu sa 18 poena, ali su veliki doprinos dali Derek Rajan Nidam (15 pts, 7 as), Uroš Luković (13 pts, 7 sk), te Strahinja Mićović i Nemanja Vranješ sa po 12 poena.

foto: Beta/ Dragan Mitreski

Partizan je na putu ka preokretu koji se na kraju nije dogodio vodio novajlija Patrik Miler sa 20 poena, a samo su još Vanja Marinković (11 pts) i Marko Čakarević (10 pts) bili dvocifreni u poraženom sastavu.

foto: ABA liga

U finišu meča - prava rezultatska klackalica. Izabranici Mute Nikolića su prišli na poen zaostatka minut pred kraj, ali Novica Veličković je promašio bacanje za izjednačenje. U sledećem napadu Partizan je ipak stigao do izjednačenja, iskoristivši promašaje ekipe Mornara. Ali, jači živci i prisebnost amerikanca u crnogorskom timu su rešili ovaj susret.

Uskoro opširnije...

Sva dešavanja pre, za vreme i posle utakmice možete pratiti uz naš dobro poznati lajv blog

Mornar-Partizan

Mornar: Hadžibegović, Ćalić, Mićović, Nidam, Mijović, Pavić, Šeperd, Mugoša, Reli Ros, Vranješ, Bakić, Luković.

Partizan: Miler, Vilijams Gos, Tadić, Jovanović, Marinković, Veličković, Tomić, Pecarski, Gavrilović, Andrić, Čakarević, Šalić.

KRAJ MEČA - 83:81 - Mornar je pobedio u zadnjoj sekundi košem Reli Rosa i tako zabeležio prvu pobedu u ABA ligi, dok je Partizan pretrpeo drugi poraz. Prava drama viđena je u četvrtoj četvrtini, Partizan je stigao prednost Mornara i imao šansu da odnese pobedu, ali prisebnost crnogorske ekipe je presudila ovu utakmicu.

30' - Mornar - Partizan 71:57. Barani nastavljaju da održavaju prednost, i imaju +14 na početku četvrte četvrtine. Rejli-Ros je sakupio 15 poena dok je Miler i dalje na 11.

foto: ABA liga
foto: ABA liga

20' - Mornar vodi posle 20 minuta rezultatom 54:41! Partizan se malo digao posle očajne prve čevrtine i smanjio prednost na podnošljivih 13 razlike. Nidham je postigao 12 poena u domaćoj ekipi, a kod gostiju najefikasniji je Miler sa 11.

foto: Print Screen Youtube
foto: Print Screen Youtube

10' - Košarkaši Mornara dali su čak 36 poena u prvoj četvrtini, i vode protiv Partizana posle 10 minuta 36:20! Najefikasniji igrač na meču je Mićović sa 10 postignutih poena, a kod crno-belih Vilijams-Gos je najefikasniji sa 6 koševa. Mornar je postigao čak 6 trojki iz 7 pokušaja.

17:00 - Meč je počeo!

BONUS VIDEO: Predstavljanje Partizanovog novog dresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.