REČI MUTE NIKOLIĆA KOJE ĆE ULEPŠATI DAN GROBARIMA: Međutim, ima tu jedna začkoljica! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

Potpuno realno

REČI MUTE NIKOLIĆA KOJE ĆE ULEPŠATI DAN GROBARIMA: Međutim, ima tu jedna začkoljica! (FOTO)

Utakmica 1. kola ABA lige između MZT-a i Partizana igraće se u petak od 20 sati

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić pribojava se starta ABA lige i gostovanja u Skoplju ekipi MZT-a jer crno-beli nisu u potpunosti uigrani, ali ističe da veruje u pobedu

ZAŠTO IH NEMA U REPREZENTACIJI? Mateja Kežman otvoreno o odnosu FSS-a prema njegovim klijentima, braći Milinković Savić!

- Za nas je utakmica prvog kola jako važna, počinje novo takmičenje. Nismo se 100 posto spremili, biće teško, očekujem da će odlučivati jedna lopta. Mislim da Partizan ima tim koji može da pobeđuje, ali ipak se plašim zato što nismo potpuno uigrani tokom pripremnog perioda. Imamo još puno prostora za napredak, ali i pored toga očekujem pobedu - rekao je Nikolić za zvanični sajt kluba.

foto: Saša Pavlić Koky

Mladi 20-godišnji šuter Partizana Vanja Marinković započinje četvrtu seniorsku sezonu u crno-belom dresu. - U prethodne dve sezone smo u prvom kolu i dobijali i gubili u završnicama koje su bile na jednu loptu. Sada je nešto novo, novo je takmičenje, tim je u velikoj meri promenjen, ali verujem da iz naše mladosti i iskustva Veličkovića i Čakarevića možemo da napravimo dobar miks koji će nam donositi pobede. Sa tim ambicijama idemo i u Skoplje - naveo je Marinković.

Ako se ono što Bogdan radi zove rešetanje, kako se naziva ovo što za rukom polazi Teu? (VIDEO)

Utakmica 1. kola ABA lige između MZT-a i Partizana igraće se u petak od 20 sati.

BONUS VIDEO: Dino Rađa za Espreso

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.