KARI SE SUPROTSTAVIO TRAMPU, I BELA KUĆA JE POVUKLA POZIV: Golden Stejt je odgovorio šta misli o celoj situaciji! (FOTO)
Foto: AP

ispalio ih

KARI SE SUPROTSTAVIO TRAMPU, I BELA KUĆA JE POVUKLA POZIV: Golden Stejt je odgovorio šta misli o celoj situaciji! (FOTO)

Košarkaši Golden stejta saopštili su odluku povodom odlaska u Belu kuću

Objavljeno: 10:48h

Američki predsednik Donald Tramp otkazao je gostoprimstvo Golden Stejt Voriorsima zbog stavova većine igrača u vezi sa njegovom politikom.

DELIJE, SEĆATE LI SE OVOG ČOVEKA?! On bi se istog trenutka vratio u Zvezdu! (FOTO) (VIDEO)

Ovaj potez Trampa mnogi vide kao odgovor Stefu Kariju koji je izjavio da bi da bio bio protiv odlaska u Belu kuću ako bi se među igračima glasalo o predlogu da se ide u posetu prvom čoveku Sjedinjenih država.

foto: Fonetap

Košarkaši Golden stejta saopštili su odluku da neće ići u Belu kuću na tradicionalnu proslavu titule pošto je predsednik SAD Donald Tramp povukao pozivnicu šampionima NBA lige.

- Razočarani smo što u ovom procesu nismo imali priliku da proširimo naše vidike i otvoreno pričamo o problemima koje pogađaju našu zajednicu i za koje smo mislili da je potrebno podići na viši nivo - navodi se u saopštenju Golden stejta.

Alimpijević o sukobu FIBA-Evroliga! Da li će Zvezda puštati igrače u reprezentaciju?! (FOTO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.