JAVNOST OVO NIJE ZNALA: Zvezda se u isto vreme borila za Dončića i još jednog igrača! Jednog je uspela da potpiše, ali Luku nije! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/crvenazvezdakk

malo je falilo

JAVNOST OVO NIJE ZNALA: Zvezda se u isto vreme borila za Dončića i još jednog igrača! Jednog je uspela da potpiše, ali Luku nije! (FOTO)

Nebojša Čović je ispričao neke nepoznate detalje od pre nekoliko godina oko igrača o kome sada bruji Evropa

Objavljeno:

Bruji Evropa o Luki Dončiću, kao možda i najvećem talentu koji je ikada viđen na "starom kontinentu".

ŠTA SE DESILO TADA NA MARAKANI: Čović odgovorio na pitanje o "tuči" sa Džajićem pre nekoliko godina! (VIDEO)

Predvodio je u prethodnih dvadesetak dana Sloveniju na putu ka istorijskom uspehu i zlatnoj medalji na Eurobasketu, ali javnost o njemu zna već dve godine, jer je toliko standardni član slavnog Real Madrida i igra redovno za taj tim.

Uz sve to Dončić je i veliki navijač Crvene zvezde, što uvek ističe, pa je tako bilo i prošle sezone kada je sa "kraljevskim klubom" gostovao u "Pioniru" u Evroligi kada je dobio na poklon i crveno-beli dres.

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, je sada tek otkrio da je taj klub želeo Dončića kada je bio u mlađim kategorijama ljubljanske Olimpije i da se borio za njegov potpis, ali je na kraju u toj borbi kao pobednik ipak izašao Real.

- Mi smo kao klub bili u borbi za Dončića, ali smo se u isto vreme borili i oko Simanića. Uspeli smo sa njim, ali nismo sa Dončićem. otišao je gde je otišao. Šteta, zvezdaška porodica, otac je i igrao, ali - nije dovršio do kraja odgovor na ovo pitanje Čović u emisiji "Ćirilica".

BONUS VIDEO: Sale Đorđević na dočeku košarkaša posle Eurobasketa 201

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.