ZVANIČNO! Partizan je potpisao tri igrača! (FOTO)
Foto: KKPartizan.rs/Miroslav Todorović

padaju potpisi!

ZVANIČNO! Partizan je potpisao tri igrača! (FOTO)

Pali potpisi

Objavljeno: 17:15h

Andreja Stevanović i Tadija Tadić su potpisali četvorogodišnje ugovore, dok se Strahinja Gavrilović obavezao na trogodišnju vernost Partizanu.

Za Stevanovića i Gavrilovića znalo, ali njima dvojici se prikljućio i Tadić.

SALE ĐORĐEVIĆ: Nismo se potrošili! Gledamo samo u svoj tanjir i spremamo se za ono što sledi!

Zlatni srpski junior sa nedavno završenog Evropskog prvenstva i izdanak omladinske škole Partizana NIS, Tadija Tadić, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa crno-belima. Mladi plejmejker, rođen 1999. godine, ovog popodneva je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom.

foto: KKPartizan.rs/Miroslav Todorović

Novi članovi crno-bele porodice su i bek, Andreja Stevanović, odnosno krilo Strahinja Gavrilović koji su prošle sezone igrali za beogradski Dinamik i radili sa sadašnjim trenerom crno-belih Miroslavom Nikolićem.

Andreja Stevanović, rođen je na dan jedne od najčuvenijih pobeda naše reprezentacije, 9. jula 1995. u Kragujevcu, a pre Dinamika igrao je za Borac iz Čačka, aleksinački Napredak i Radnički iz Kragujevca.

Strahinja Gavrilović (1993.) koji igra na pozicijama krilnog centra i niskog krila je pre sezone u Dinamiku proveo četiri godine na Univerzitetu Južna Kalifornija, gde je nastupao u NCAA ligi.

foto: Print Screen Youtube

Sva trojica igrača već nekoliko nedelja treniraju sa crno-belima i večeras će igrati u zatvorenom test meču protiv Igokee.

Priča Stefana Jovića o tome šta su srpski košarkaši radili posle poraza od Rusije, jasno stavlja do znanja koliko su posvećeni istom cilju!

Crno-beli su u ovom prelaznom roku doveli još plejmejkere Najdžela Vilijamsa-Gosa i Toma Vilsona, beka Aleksandra Aranitovića i centra Obrada Tomića.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.