Sramotni Ajzea Ostin nastavio sa pljuvanjem nakon što je rekao da je Srbija sr***e! A mi ne možemo da verujemo šta mu je najviše zasmetalo! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky/Printscreen/Twitter/@IsaiahAustin

nezahvalni amerikanac

Sramotni Ajzea Ostin nastavio sa pljuvanjem nakon što je rekao da je Srbija sr***e! A mi ne možemo da verujemo šta mu je najviše zasmetalo! (FOTO)

Pa da, prosto je neverovatno da to treneri traže od profesionalnih sportista, inače baš neuobičajeno

Objavljeno:

Razbesneo je Srbiju bivši košarkaš FMP-a Ajzea Ostin svojim obraćenjem na Tviteru rekavši da je zemlja u kojoj je oživeo igračku karijeru posle dve godine neigranja zbog teške bolesti, sra**.

SRBIJA JE SR***E: Nezahvalni Ajzea Ostin najstrašnije ispljuvao zemlju koja ga je vratila u košarku! (FOTO)

Amerikanac koji boluje od Marfinovog sindroma zbog čega je slep na jedno oko, prošle sezone je dobio šansu u FMP Železniku da se vrati košarci, nakon što je zbog bolesti morao da odustane od NBA drafta, a čak se u jednom trenutku pominjao i njegov kraj karijere.

foto: Printscreen/Twitter

Međutim, on je svoju (ne)zahvalnost prema onima koji su mu dali šansu i zemlji koja ga je prihvatila overučke pokazao na sramotan način, javnim pljuvanjem po njoj na Tviteru.

On se čak nije zadržao tu, već je dosta opleo i po celokupnoj evropskoj košarci, porukom da neće više nikada igrati na "starom kontinentu" (potpisao je ugovor za jedan kineski klub).

- Mislite da je igranje u Evropi slatko? Možda prvih nekoliko nedelja dok vas ne napusti uzbuđenje, ali posle toga budite spremni da bežite!

- Završio sam sa Evropom! Nikad više. Ostaću u Aziji, lova je odlična i uvek je na vreme. I sezona ne traje 10 meseci, samo to vas ubije - bili su neki od tvitova.

Ali se Ostin nije tu zaustavio, a najveći šok je ono šta mu je najviše smetalo dok je bio u FMP-u.

- Ne dozvolite da vaš tim počne da gubi dok ste u Evropi, takođe! Čitav program počinje čudno da se ponaša kao da je to sve vaša krivica. Trenira se dva puta dnevno i to pakleno. Oni ne znaju šta je odmor i oporavak. Samo rad - poručio je Ostin.

Za jednog profesionalnog sportistu je zaista neobično što mora da trenira i što ga trener tera da naporno vežba?!

A podsećamo vas da on nije jedini Amerikanac koji se žalio zbog previše treninga u Evropi. Isto je uradio i Aron Džekson kada je popljuvao i našeg Teodosića.

Bivši saigrač isprozivao Teodosića zbog Itudisa, a opljuvao je i po srpskim trenerima!

- Ponedeljak je slobodan dan. U utorak su dva treninga. Tranira se i u sredu i u četvrtak. Igrač Evroligu u petak. Svaka utakmica je kao finale zbog što bolje pozicije na tabeli. Znači igraš maksimalno jako u petak. U subotu putuješ gde god se već ide na utakmicu domaće lige za nedelju. U nedelju ujutru imaš šuterski trening koji je poput treninga jer se gledaju snimci i prolaze taktike. Imaš verovatno tri slobodna dana mesečno, a ostalo su treninzi i utakmice. To je noćna mora - rekao je bio Džekson.

BONUS VIDEO: 10 superstarova zbog kojih ne smete da propustite Evrobasket!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.