Ovo sigurno niste očekivali: Nemanja Dangubić dan posle derbija otkrio za koga navija u fudbalu! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Šta kažu delije?

Ovo sigurno niste očekivali: Nemanja Dangubić dan posle derbija otkrio za koga navija u fudbalu! (VIDEO)

Priznajemo, ni mi pojma nismo imali da je ovo njegov izbor...

Objavljeno:

U proteklih nekoliko sezona, od kada je prešao iz tadašnje Mega Vizure u Crvenu zvezdu, Nemanja Dangubić se profilisao u jednog od najboljih defanzivaca sa ovih prostora, čoveka u koga uvek možete da se uzdate (osim kada ga povrede sprečavaju).

NEMA VIŠE TOTALNE ANESTEZIJE NA ESPRESO SPORTU: Prijović nam je otkrio zašto moramo da promenimo naslove za njegove golove! (VIDEO)

A, kada je dolazio u redove velikana sa Malog Kalemegdana, mnogi su se pitali da li on navija za Crvenu zvezdu ili Partizan, a na to pitanje odgovor je ostao zauvek zagubljen po košarkaškim kuloarima naše zemlje i glavnog grada.

foto: Printscreen/Facebook

Ipak, ovog ponedeljka, sjajni bek crveno-belih podelio je sa svojim pratiocima na Fejsbuku video klip posle koga je jasno kome idu njegove navijačke simpatije. Bar u fudbalu.

Podelio je ovaj video Liverpulovog demoliranja Arsenala od 4:0 i tako jasno stavio do znanja kojem fudbalskom klubu pripada njegovo srce. E, sad, ne znamo da li je to zbog Marka Grujića, ili je oduvek bilo tako...

U svakom slučaju, sigurni smo da će u Ligi Evrope ponovo navijati protiv Arsenala i da će se nadati da će crveno-beli iz Beograda uspeti da ponove ovaj uspeh ekipe Jirgena Klopa.

Grobari su na derbiju okačili transparent sa datumom 27.08.1911. Znate li šta on označava? (FOTO)

BONUS VIDEO: Aleksandar Mitrović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.