DVA SU RAZLOGA! Ovo je jedina prava istina zašto je Duško Vujošević baš sad tužio Partizan!
Foto: Saša Pavlić Koky

da nije to uradio...

DVA SU RAZLOGA! Ovo je jedina prava istina zašto je Duško Vujošević baš sad tužio Partizan!

Veliki broj navijača Partizana nije očekivao tužbu od bivšeg trenera, pogotovo ne u ovom trenutku za klub

Objavljeno:

Prilično neočekivano je među navijače Partizana stigla informacija da je najtrofejniji trener u istoriji kluba i čovek koga obožavaju, Duško Vujošević, tužio crno-bele zbog neisplaćenih dugovanja.

DUŠKO VUJOŠEVIĆ TUŽIO PARTIZAN: Te pare sam krvavo zaradio i naplatiću ih sigurno! (FOTO)

Čovek koji je vladao sa crno-belima više od decenije srpskom i regionalnom košarkom postao je kultna ličnost među navijačima i zato im ova njegova odluka deluje još šokantnije, pogotovo jer zna da je klub u finansijskim problemima.

foto: Saša Pavlić Koky

Po sopstvenom priznanju iskusnog stručnjaka, on je morao da pribegne ovoj krajnjoj meri s obzirom na to da, uprkos dogovoru kada je otišao iz kluba kako da mu se isplate zaostala dugovanja, njemu dugo vremena već nije stigla nijedna uplata.

- Radi se o novcu koji je trebalo da dobijem za prethodne tri godine, od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, što iznosi oko 100.000 evra. Napravljen je njegov mali reprogram, dogovorili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Iz kluba već dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što naravno ne bi promenilo moju odluku - rekao je tada Vujošević napomenuvši da bi svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu bi trebalo da ga potražuje.

foto: Fonet/aleksandar Koković

U međuvremenu naš portal je došao do saznanja zašto je Vujošević baš u ovom trenutku odlučio da zatraži novac?

Razlog je taj što bi u suprotnom, prema zakonu, njemu isteklo pravo da potražuje zaostala dugovanja i došlo bi do zastarevanja, tako da kasnije ništa ne bi mogao da naplati.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Takođe, do njega su došle i informacije da bi crno-beli mogli da pokrenu čak i UPPR čime bi se obrisala sva dugovanja kluba iz prošlosti, pa samim time bi i na taj način ostao bez novca koji mu se duguje.

BONUS VIDEO: Početak priprema košarkaša Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.