DELIJA do poslednje kapi krvi! Reči novog pojačanja Crvene zvezde oduševiće svakog kome je crveno-bela boja u srcu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonetap

zna samo za crveno-belo

DELIJA do poslednje kapi krvi! Reči novog pojačanja Crvene zvezde oduševiće svakog kome je crveno-bela boja u srcu! (FOTO) (VIDEO)

Pojačanje crveno-belih sa puno emocija govorio o svom novom klubu

Objavljeno: 13:47h

Marko Kešelj novo je pojačanje Crvene zvezde.

foto: Saša Pavlić Koky

Povratnik u klub je odmah po potpisivanju ugovora dao zanimljivu izjavu za Sportski Žurnal.

Saša Đorđević potpuno iskreno: Jokić je pogrešio! Kako ja nekom ko je otkazao da dam Teodosićev dres?! (FOTO) (VIDEO)

- Volim Crvenu zvezdu, to je moj klub. Nema tu puno filozofije. Pratim rukomet, vaterpolo, fudbal i sve ostale naše klubove. Ako govorimo o košarci, Crvena zvezda je sada totalno drugačiji klub. Na totalnom drugom nivou. Svi se sećaju da je u tom mom prvom mandatu bio veoma težak period za klub. Finansijski problemi su bili veliki, igrački kadar se osipao. Crvena zvezda u koju sada dolazim je evroligaški klub, stabilan u svakom pogledu, klub koji osvaja trofeje i ima velike ambicije. Izuzetno sam motivisan i jako mi je drago što mi je ukazano poverenje da budem deo dobrih vremena Crvene zvezde - rekao je Kešelj za Sportski žurnal.

Kešelj je svestan da je njegova karijera u poslednje dve godine išla silaznom putanjom.

Delije da li biste volele da baš on zameni Ognjena Kuzmića?! Veoma je blizu dolaska u Crvenu zvezdu! (FOTO) (VIDEO)

Poslednje dve godine sam imao pad u karijeri. Spletom različitih okolnosti igrao sam u ekipama koje nisu ranga niti Crvene zvezde, Evrolige i takmičenja u kojima sam ranije igrao - iskren je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Bivši igrač, između ostalih Olimpijakosa i Valensije, imaće motiva na pretek da pokaže navijačima Crvene zvezde da će biti pravo pojačanje.

Sećate li se ovoga? Sale Đorđević je najavio Eurobasket u svom stilu! (FOTO) (VIDEO)

Igranje za Crvenu zvezdu i reprezentaciju je nešto što sam uvek radio iz srca. Ako dođe dan kad ne možeš da daš koš, uvek možeš da grizeš u odbrani, ako treba skočiš i na glavu, samo da opravdaš očekivanja. Druge sredine nose i drugačije emocije. U svakom slučaju, ukazala mi se sjajna prilika da se u klubu za koji sam duboko emotivno vezan, vratim na najviši evropski nivou i nemam nikakvu sumnju da će sve biti kako treba - zaključio je Marko Kešelj.

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 2

(Espreso.co.rs/ Sportski Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.