Zbog njega se više ne gledamo preko nišana! DINO RAĐA NAHVALIO ĐOKOVIĆA KAO NIKO DO SADA!
Foto: Marina Lopičić

Pratimo njihov primer

Zbog njega se više ne gledamo preko nišana! DINO RAĐA NAHVALIO ĐOKOVIĆA KAO NIKO DO SADA!

Legendarni košarkaš je srećan zbog saradnje Srbina i Hrvata

Objavljeno: 10:55h

Novak Đoković je uspeo ponovo da spoji Srbe i Hrvate, makar u svom stručnom štabu.

Srpski teniser je angažovao svog nekadašnjeg rivala, ali i velikog prijatelja, Marija Ančića koji je postao njegov novi trener, a debi su imali u prvom kolu Vimbldona koje je Novak preskočio zahvaljujući predaju Martina Kližana.

foto: EPA/Nic Bothma

Saradnju Srbina i Hrvata, koja svakako nije jedini primer toga, jer se i u drugim oblastima, ali i sportovima ostvaruje već godinama, pozdravio je i proslavljeni jugoslovenski košarkaš, Dino Rađa.

- Ne treba više da se gledamo preko nišana. Ako su Đoković i Ančić procenili da će im saradnja doneti koristi, zašto da ne rade zajedno. Iako pratim i volim tenis, nisam kompetentan da dajem stručne ocene, pa tako ne mogu da procenim da li će Novaku pomoći rad s Mariom - rekao je Rađa za "Alo".

foto: Marina Lopičić

Iako je u bogatoj košarkaškoj karijeri bio šampion Evrope i sveta, Rađa ističe da on nije neko ko može govoriti o čoveku koji je u tenisu osvojio sve.

Sa druge strane, još jedan Novakov prijatelj iz Hrvatske, Marin Čilić, veruje u to da bi Ančić mogao da pomogne četvrtom teniseru sveta.

foto: Reuters

- Mario je sjajan tip. Mislim da će pozitivno uticati na Novaka. Bio je veliki borac kao igrač i može da pomogne i na psihičkom planu. Svi smo mi dobri prijatelji, znamo se po 10-15 godina. Znam da su Mario i Novak u odličnim odnosima. Igrali su jedan protiv drugog, ali su nastavili da se druže i kada je Mario završio karijeru - rekao je Čilić.

BONUS VIDEO: Milica Mandić staje na zlatno postolje

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.