DILEME VIŠE NEMA! Teodosić odgovorio na pitanje da li ostaje u CSKA, a pričao je i o Zvezdi! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

NBA neka se spremi

DILEME VIŠE NEMA! Teodosić odgovorio na pitanje da li ostaje u CSKA, a pričao je i o Zvezdi! (VIDEO)

Kapiten srpske reprezentacije progovorio je o svojoj daljoj karijeri

Objavljeno:

Pregrmeo je Miloš Teodosić svoju svadbu i kao sveži mladoženja došao je na otvaranje svog kampa na Srebrnom jezeru zajedno sa reprezentativnim drugovima Nemanjom Nedovićem i Bogdanom Bogdanovićem.

Kapiten srpske reprezentacije po drugi put organizuje u blizini Velikog Gradišta letnji košarkaški kamp za mališane, na kome su predavači neki od najboljih trenera mlađe generacije koje Srbija ima poput Vladimira Đokića, Aleksandra Trifunovića i drugih.

Osim priče o kampu, sjajni plejmejker je govorio i o reprezentaciji i Eurobasketu koji očekuje njega i drugove u septembru.

- Vrlo je bitna stvar, koju ne smemo da zanemarimo, u kom ćemo sastavu otići i ko će se sve odazvati selektoru Aleksandru Đorđeviću. Biće teško, jer ove godine idemo na prvenstvo Evrope sa većim očekivanjima, posle duže vremena. Sada nam je primarno da se odmorimo, pa da za mesec dana svi budemo spremni za pripreme, a onda ćemo videti šta nas čeka u Turskoj - rekao je Teo.

Njegova sudbina, tačnije nastavak karijere sa pažnjom se prati širom sveta, a mnogi bi voleli da ga vide u NBA sledeće sezone. Ono što je on poručio, jeste da gotovo sigurno neće ostati u CSKA, uprkos neverovatnoj ponudi koju je dobio od Moskovljana.

- U CSKA neću ostati gotovo sigurno, a gde ću nastaviti karijeru to ne znam ni ja sam. Nemam nijednu pravu informaciju koju bih mogao da podelim sa vama. Amerika je nešto o čemu razmišljam i što mi je želja, ali kada budem imao konkretnu informaciju, javiću vam - kazao je srpski plejmejker.

Osim toga, novinare je zanimalo da li i dalje planira da na kraju karijere jednu sezonu odigra u Crvenoj zvezdi, ali on je poručio da još ne planira kraj i da će igrati bar još 7-8 godina.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.