JOKIĆ BEZ OBE NAGRADE: Srpski centar nije trijumfovao ni u jednoj kategoriji u kojoj ga je NBA liga nominovala! (VIDEO)
Foto: Profimedia

više sreće drugi put

JOKIĆ BEZ OBE NAGRADE: Srpski centar nije trijumfovao ni u jednoj kategoriji u kojoj ga je NBA liga nominovala! (VIDEO)

Izborom publike trijumfe su odneli neki drugi igrači

Objavljeno:

Nikola Jokić je ostao bez obe nagrade u kategorijama u kojima je bio nominovan, a koje je u noći između ponedeljka i utorka podelila NBA liga.

Fantastični srpski centar bio je viđen za pobednika u kategoriji igrača koji je najviše napredovao, ali je priznanje ipak otišlo u ruke takođe prethodne godine fantastičnog Janisa Adetokumba.

"Grik frik" je imao ukupno 428 poena i 80 glasova, dok je "Džoker" dobio 161 poen i 14 glasova. Treći u izboru je bio Rudi Gober sa 113 poena i jednim glasom.

Ni u kategoriji za najbolju asistenciju nije uspeo da trijumfuje kolos iz Sombora. Njegovo odavanje bez gledanja, preko glave, Vilsonu Čendleru, nije moglo da pobedi minijaturu trija iz Golden Stejta.

Nagrada je pripala Stefu Kariju i Drejmondu Grinu za ono što su izveli pre nego je Kevin Durent zakucao loptu u koš.

Kada je reč o ostalim kategorijama, valjalo bi pomenuti da je šokantno priznanje za rukija godine pripalo Malkomu Brogdonu iz Milvokija, a ispred dvojca Filafelfije - Darija Šarića i Džoela Embida, za koje se očekivalo da dobiju priznanje.

Najbolji defanzivac prethodne sezone je očekivano Drejmond Grin, najbolji šesti igrač Erik Gordon, najbolje zakucavanje je imao Viktor Oladipo, najbolju rampu je lupio Kavai Lenard, a najbolji trener sezone je Majk D'Entoni.

Očekivano MVP nagrada je pripala Raselu Vestbruku.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.