ZVANIČNO! Mladi reprezentativac naredne četiri godine u Crvenoj zvezdi! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

pao potpis!

ZVANIČNO! Mladi reprezentativac naredne četiri godine u Crvenoj zvezdi! (VIDEO)

Simović je član juniorske reprezentacije Srbije. On je zajedno sa saigračima iz juniorske selekcije Zvezde Aleksom Uskokovićem, Vukom Đorđevićem, Stefanom Momirovim i Zoranom Paunovićem dobio poziv na okupljanje u Kragujevcu

Objavljeno:

KK Crvena zvezda mts nastavlja sa praksom da njeni juniori potpisuju profesionalne ugovore. U skladu sa tim, Ranko Simović se obavezao na četvorogodišnju saradnju sa crveno-belima.

VARVARI VEĆ DIŽU TEMPERATURU: Dele snimak čuvenog napada na Grobare uz poruku "Operacija Beograd"! (FOTO) (VIDEO)

KK Crvena zvezda mts nastavlja sa praksom da njeni juniori potpisuju profesionalne ugovore. Politika kluba je jasna da kroz mlađe selekcije, koje godinama unazad dominiraju u Srbiji i ostvaruju zapažene rezultate na nivou Evrolige, dobija igrače za seniorski sastav.

BOMBA U PARTIZANU: Novi trener je neko ko je ne tako davno već vodio crno-bele!

U skladu sa tim, krilni igrač juniora Crvene zvezde mts Ranko Simović stavio je paraf na četvorogodišnji ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana. Simović je sa crveno-belim juniorima osvojio titulu državnog prvaka i bio član tima koji je osvojio Evroligin kvalifikacioni turnir u Železniku i obezbedio plasman na Fajnal ejt Evrolige.

ŽREB ZA LIGU EVROPE: Zvezda dobila protivnika u 1. kolu!

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Partizan dobio protivnika zbog kojeg će Grobari biti u ekstazi!

Takođe, Simović je član juniorske reprezentacije Srbije. On je zajedno sa saigračima iz juniorske selekcije Zvezde Aleksom Uskokovićem, Vukom Đorđevićem, Stefanom Momirovim i Zoranom Paunovićem dobio poziv na okupljanje u Kragujevcu. Prozivka selekcije Srbije do 18 godina zakazana je za sredu.

ĐORĐEVIĆ SAOPŠTIO SPISAK! Evo na koje igrače računa za Eurobasket! (FOTO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.