Kako će Đorđević reagovati na ovo? Dva srpska košarkaša prihvatila poziv kluba iz NBA lige i maltene otpisala reprezentaciju!
Foto: Reuters

šta kažete?

Kako će Đorđević reagovati na ovo? Dva srpska košarkaša prihvatila poziv kluba iz NBA lige i maltene otpisala reprezentaciju!

Podsetimo, selektor Đorđević će u ponedeljak saopštiti širi spisak igrača na koje računa

Objavljeno:

Evo lepih zanimljivih vesti iz srpske košarke.

Nikola Milutinov i Nemanja Dangubić predstojeće leto provešće u Teksasu na letnjem kampu San Antonio Sparsa, prenos Mozzartsport.

Dogovor je već postignut sa rukovodećim kadrovima Mamuza, pa će posle kraćeg odmora Milutinov i Dangubić spakovati kofere i krenuti put Teksasa.

Čović pogrdnim imenom nazvao one koji su pričali o Zvezdi kao državnom projektu! I TO NIJE SVE!

Ono što je izvesno jeste da mladi tandem neće moći da se stavi na raspolaganje selektoru Aleksandru Đorđeviću tokom nadolazećih priprema za Evrobasket (31. avgust - 17. septembar).

Slučaj Nikole Milutinova trebalo bi da dobije definitivni rasplet do sredine jula.

foto: Profimedia

Naime, u ugovoru Olimpijakosovog centra postoji klauzula po kojoj San Antonio ima rok do 15. jula da otkupi njegov ugovor i dovede ga u NBA. Ako se Greg Popovič odluči da ne aktivira ovaj paraf, Milutinov će i naredne sezone nositi crveno-beli dres tima iz Pireja.

ZVEZDA POČINJE DA SE OSIPA! Posle Luke Mitrovića, još jedan igrač sigurno odlazi i to u klub za koji navijaju mnogi Srbi! (FOTO)

Što se Dangubića tiče, on sa novopečenim osvajačem triple krune ima važeći ugovor do juna 2018. godine, tako da će se posle odrađenih treninga sa Sparsima i rada u uslovima najjače košarkaške lige sveta gotovo izvesno vratiti u Crvenu zvezdu.

foto: Saša Pavlić Koky

Podsetimo, selektor Đorđević će u ponedeljak saopštiti širi spisak igrača na koje računa. Prvo okupljanje reprezentacije Srbije zakazano je za 20. jul.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.