Kako je Partizan za 4 godine prešao put od potencijalnog učesnika F4 Evrolige do olupine kojoj nema spasa? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

tužna priča

Kako je Partizan za 4 godine prešao put od potencijalnog učesnika F4 Evrolige do olupine kojoj nema spasa? (FOTO) (VIDEO)

Navijačima Partizana trenutno ostaju samo seta i uspomene na slavne trenutke...i nada...

Objavljeno:

Jun 2013. godine!

Košarkaši Partizana osvajaju 12 titulu zaredom i to relativno lako. U finalu srpskog šampionata pobeđena je Crvena zvezda rezultatom 3:1.

Trener kluba iz Humske, Duško Vujošević ima veliki plan za narednu sezonu, ali ga dve stvari sputavaju da u nju uđe potpuno zadovoljan.

Očekujem da mi Delije vređaju majku! Tek ću sada da ih jašem! Podsetimo se najjačih izjava Aleksandra Džikića dok je bio trener Partizana! (FOTO)

Iako je obezbeđen ostanak Dragana Milosavljevića, Bogdana Bogdanovića i Žofrija Lovernja, Vladimir Lučić je morao da napusti klub kako bi se obezbedio novac za kakvo takvo funkcionisanje.

Još jedna užasna vest je stigla dosta ranije...Davis Bertans je pokidao prednje ukrštene ligamente i moraće da na dužu pauzu.

Žarko Zečević progovorio o kupovini košarkaškog kluba Partizan!

Ipak, kao njegova zamena u Humsku stiže Amerikanac sa izvrsnom biografijom - Tarens Kinzi, a umesto Nemanje Gordića, usledio je povratak Milenka Tepića.

Od crno-belih se u sezoni 2013/2014 očekuje mnogo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.