Sada je i definitivno: Lekari su doneli odluku, karijera Krisa Boša je završena! (VIDEO)
Foto: Beta

loše vesti

Sada je i definitivno: Lekari su doneli odluku, karijera Krisa Boša je završena! (VIDEO)

Ukoliko ne bude ni sada želeo da odustane, kako bi se vratio u ligu mora da priloži nekoliko uverenja da mu se zdravstveno stanje popravilo, odnosno da mu se ugrušci više ne stvaraju krv

Objavljeno:

Tridesettrogodišnji sjajni krilni centar je za 14 godina u NBA, u koju je stigao sa Džordžija Teka, nastupao za Toronto Reptorse, od 2003. do 2010, pre nego što je zajedno sa Lebronom Džejmsom stigao u Majami. Sreća u nesreći za Majami jeste i to što je ovakav rasplet stvari, odnosno 'amin' vodećih ljudi lige, doveo do toga da će Pet Rajli imati 52, 8 miliona dolara na raspolaganju u seleri kepu u naredne dve godine, koliko je pripadalo Bošu po ugovoru.

U dresu tima iz Kanade postao je prvi igrač u istoriji Reptorsa sa 10.000 ubačenih poena, a još uvek niko nije zabeležio više dabl-dabl učinaka i skokova kao 'Dinosaurs' od njega. S druge strane, u Hitu je osvojio dve titule zajedno sa Bronom i Dvejnom Vejdom, kao deo 'velike trojke', a navijači Majamija posebno pamte 'onaj' skok – posle koga je Rej Alen pogodio iz korera za tri za produžetak, a njegov tim u nastavku velikog finala odbranio titulu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.