Vladimir Lučić ponovo u Partizanu? Problem koji kvari TRANSFER!
Vladimir Lučić i Alen Smajlagić, Foto: Starsport©

ogromno pojačanje

Vladimir Lučić ponovo u Partizanu? Problem koji kvari TRANSFER!

Poslednji šraf u mašineriji Željka Obradovića

Objavljeno: 17:56h
D T

Tekuća košarkaška sezona još uvek nije završena, a već su počele spekulacije oko budućih dolazaka i odlazaka, kako u redovima Partizana, tako i Crvene zvezde.

Minulog vikenda je kao bomba eksplodirala vest da je Vanja Marinković na pragu povratka u Partizan! Nedavno je prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović istakao da se na leto može očekivati povratak bivših košarkaša Partizana u crno-belo jato:

Vanja Marinković
Vanja Marinkovićfoto: Starsport©

- Nije vreme za priču o igračima i pojačanjima. Fokusirani smo na završicu sezone, na ABA ligu. Skauting služba radi neprestano, maksimalno smo fokusirani na finale ABA lige i odbranu trofeja. Biće pojačanja, povratka starih igrača, ostaće i dosta ekipe iz ove sezone - rekao je Mijailović za "Sport klub".

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailovićfoto: Starsport©

Navijačima Partizana je kroz glavu između ostalog prošlo i ime Vladimira Lučića, bivšeg kapitena crno-belih koji bi svakako bio ogromno pojačanje u sistemu rada Željka Obradovića. Izražena liderska crta je ono što je nedostajalo Partizanu ove sezone, a Lučić poseduje karakter vođe.

Vladimir Lučić
Vladimir Lučićfoto: Starsport©

Iako u medijima pored Vanje Marinkovića provejava i ime Vladimira Lučića, teško je očekivati da se srpsko krilo ovog leta vrati među crno-bele.

Problem je u tome što Lučić sa Bajernom ima ugovor do leta 2025. godine, a koliko je isplatljivo Partizanu da plaća obeštećenje za košarkaša koji je zagazio u 36. godinu života, pitanje je za ljude u klubu.

Želje navijača su jedno, a realnost nešto sasvim drugo. Lučić je početkom ove godine istakao da je sve moguće, ali da se u Partizan nikada ne bi vratio, ukoliko nije 100 posto sreman:

1 / 5 Foto: Starsport©

- Ovaj Partizan nije isti nego kada sam ja odlazio. Ne može da se meri. Drago mi je da konačno ljudi mogu da igraju u Beogradu za veliki novac, da ne moraju da odlaze u Evropu da bi imali bolji finansijski ugovor. Što se tiče mene i Partizana... Od trenutka kada sam odlazio, nikada nisam imao kontakte te vrste s klubom. Takođe, znam da nikada ne bih došao u Partizan, ukoliko nisam spreman da pomognem, da budem na nivou na kome je sada, posebno sa Željkom Obradovićem u poslednje dve godine kada se prave ovakvi rezultati. Imam ugovor sa Bajernom do juna 2025. Tog leta imaću 36, što su ozbiljne košarkaške godine. Nikad se ne zna. Sve zavisi kako se budem osećao. Šta će tada da se dešava, mislim da niko na to ne može da utiče - rekao je Lučić za "Mozzart sport".

Lučić je sa crno-belima osvojio tri trofeja ABA lige i tri domaća šampionata, uz dva pehara Kupa Srbije. Bio je i kapiten Partizana u sezoni 2012/2013.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso sport/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.