CRVENA ZVEZDA ILI PARTIZAN? Dao je jasan odgovor!
Frenk Kaminski i Rokas Gedraitis u duelu, Foto: Starsport©

evroliga

CRVENA ZVEZDA ILI PARTIZAN? Dao je jasan odgovor!

Čeka nas izuzetno zanimljiv duel

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekuju Olimpijakos u okviru 33. kola Evrolige.

Crveno-beli su odavno ostali bez ikakvih šansi da se bore za plej-in, dok će za grčkog velikana ovaj meč biti od velike važnosti.

Pred duel u Beogradu oglasio se trener Pirejaca Jorgos Barcokas.

Jorgos Barcokas na meču protiv Partizana u Beogradu
Jorgos Barcokas na meču protiv Partizana u Beogradufoto: Starsport©

- Petrušev je van tima, sa ciljem da pokuša da igra protiv Peristerija. A Milutinov je van jer je odradio je dva timska treninga, ali razumete da posle dva i po meseca van terena nisam mogao da ga stavim u tim posle samo dva treninga - rekao je Barcokas, a potom i izjednačio večite rivale, Crvenu zvezdu i Partizan.

- Ne treba potcenjivati protivnika. To je već dokazano. Sve indiferentne ekipe, bez rezultatskog pritiska, igraju slobodnije. U Crvenoj zvezdi definitivno imaju velike sposobnosti i mnogo talenata. Podrazumeva se da je to utakmica iste ozbiljnosti i istog pristupa kao i prošlonedeljna utakmica sa Partizanom. Mislim da su se svi oporavili od povreda. Teodosić se podrazumeva da ima ogromnu sposobnost kreiranja. Nedović je postigao 30 poena protiv Reala. Imaju mnogo talenta, kao i ceo tim. Pokušaćemo da nametnemo svoj način igre.

Kada igraju Crvena zvezda i Olimpijakos atmosfera je uvek fantastična, pošto se radi o dva bratska kluba.

- Atmosfera je zaista topla za Olimpijakos, ali prošle godine smo tamo izgubili, a ranije smo, sećam se, pobedili jako teško. Protivniku je uvek teško da igrati sa Crvenom zvezdom i zbog kvaliteta tima, ali i zbog intenziteta koji navijači ulažu tokom meča. Tako da to nikako ne smatramo prijateljskim susretom.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.