DRŽAVA PROVERAVA ZVEZDINE PAPIRE: Dve kontrole u prostorijama crveno-belih
Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

SAOPŠTENJE

DRŽAVA PROVERAVA ZVEZDINE PAPIRE: Dve kontrole u prostorijama crveno-belih

Klub sa Malog Kalemegdana "pozdravio je sve napore da se od strane državnih organa u dinar utvrdi poslovanje svih košarkaških klubova u Republici Srbiji, kao i klubova u drugim sportovima"

Objavljeno:

KK Crvena zvezda saopštenjem je informisala javnost da su od 20. februara u prostorijama crveno-belih prisutne dve kontrole.

Poreska koju vrši Poreska uprava i druga, koju vrši Budžetska inspekcija.

Kako navodi Zvezda, naložena je poreska kontrola u prostorijama za period 01.01.2022. do 31.12.2023. godine, dok će budžetska inspekcija vršiti kontrolu za period od 01.06.2022. do današnjeg dana.

- Podsećamo da je Budžetska inspekcija (čiji je zadatak da obavi kontrolu namene trošenja svih sredstava koje je naš klub dobio od države) već obavila detaljnu kontrolu kluba za period od 01.01.2012.godine do 31.05.2022.godine, kao i da je tada sačinila zvaničan Zapisnik bez bilo kakvih primedbi i prekršaja!

- KK Crvena zvezda Meridianbet pozdravlja sve napore da se od strane nadležnih državnih organa u dinar utvrdi poslovanje svih košarkaških klubova u Republici Srbiji, kao i klubova u drugim sportovima. I upravo zbog toga inspekcije su dobro došle u naš klub!

- KK Crvena zvezda Meridianbet okreće se narednim izazovima i utakmicama, i uredno ćemo izveštavati javnost - navodi se u saopštenju Zvezde.

Bonus video:

00:15

Delije korteo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.