ACO PETROVIĆ OTKRIO NEPOZNAT DETALJ IZ DRAŽENOVOG ŽIVOTA: Evo koji je bio njegov nadimak iz detinjstva!
Petrović izneo zanimljiv detalj, Foto: Starsport©

interesantno

ACO PETROVIĆ OTKRIO NEPOZNAT DETALJ IZ DRAŽENOVOG ŽIVOTA: Evo koji je bio njegov nadimak iz detinjstva!

Petrović izneo zanimljiv detalj

Objavljeno: 09:38h

Aleksandar Aco Petrović, istaknuti hrvatski košarkaški stručnjak, nedavno je delio fascinantnu anegdotu iz svoje mladosti, uključujući otkrivanje nepoznatih nadimaka, kako svog tako i Draženovog.

Ova priča se odigrala tokom Petrovićevog gostovanja u prvoj epizodi podkasta ABA lige, gde je detaljno ispričao ovaj zanimljiv segment iz svoje prošlost

"Ne znam iz kojih razloga sam dobio nadimak Aco ručak, pojma nemam, ali je to tako bilo. U stvari, znam. Tad nije bilo mobilnih telefona. Ko odradi domaći zadatak, trči napolje, fudbal, košarka, neki sport. Onda majka otvara prozor i viče 'Acooooo, ručak', kako je mene zvala ručak, šta je mlađi brat? On je doručak. I tako je krenulo, Dražen je bio doručak, to je manje poznata stvar vezana za njega", rekao je Aco Petrović.

Obojica su započeli svoje košarkaške karijere u rodnom Šibeniku, s napomenom da je Aco bio stariji pet godina od Dražena.

Nažalost, Dražen je izgubio život u nesreći 1993. godine, dok je Aco okončao svoju igračku karijeru 1991. godine, prelazeći tada u trenerske vode.

Bonus video:

00:49

Grobari, Partizan, Evroliga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.