SPORAZUMNI RASKID ZVEZDE I NEJPIRA! Šabaz po klauzuli može u samo jedan klub (FOTO)
Šabaz Nejpir na utakmici Crvene zvezde i podgodičke Budućnosti, Foto: Starsport©

SAOPŠTENJE

SPORAZUMNI RASKID ZVEZDE I NEJPIRA! Šabaz po klauzuli može u samo jedan klub (FOTO)

Igrač je zatražio 18.12.2023. godine da napusti naš klub i o tome je obavestio trenera Janisa Sferopulosa, stoji između ostalog u poruci crveno-belih

Objavljeno:

KK Crvena zvezda izdala je saopštenje koje mi prenosimo u celosti i u kom se navodi da je ugovor sa Šabazom Nejpirom raskinut.

- KK Crvena zvezda u cilju sprečavanja objavljivanja daljih spekulacija i brojnih neistina (kojih je prethodnih dana bilo mnogo), ali i kako bi zaštitio integritet našeg trenera gospodina Janisa Sferopulosa obaveštava javnost sledeće. Igrač Šabaz Nejpir zatražio je 18.12.2023. godine da napusti naš klub i o tome je obavestio prvog trenera KK Crvena zvezda Meridianbet Janisa Sferopulosa, koji je javnost u dva navrata u kratkom vremenskom periodu transparentno obaveštavao o ovom slučaju!

Šabaz Nejpir na utakmici Crvene zvezde i Monaka
Šabaz Nejpir na utakmici Crvene zvezde i Monakafoto: Espreso/Tamara Trajković

- Pošto je politika kluba da nikoga ko sebe ne vidi kao deo kluba i ne oseća pripadnost timu, neće primoravati da bude deo nečega protiv svoje volje, KK Crvena zvezda Meridianbet postigao je sporazumni raskid ugovora sa Šabazom Nejpirom u kome je jasno ugrađena klauzula, po kome igrač može da nastupa samo u italijanskom klubu „Olimpija Armani“ iz Milana. Sporazumni raskid je potpisan u sredu 20.12.2023.godine u Beogradu uz suglasnost obe strane.

Šabaz Nejpir na večitom derbiju
Šabaz Nejpir na večitom derbijufoto: Starsport©

- KK Crvena zvezda isključivo preko svojih zvaničnih naloga obaveštavao je, i obaveštavaće blagovremeno javnost transparentno o svojim svakodnevnim aktivnostima, uključujući i transfer politiku kluba - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.