"SA 19 GODINA SAM MORAO DA UZMEM PUŠKU I BRANIM SVOJU ZEMLJU" - Mijailović poručio Izraelcima: "Rat je KATASTROFA!"
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

ima iskustva

"SA 19 GODINA SAM MORAO DA UZMEM PUŠKU I BRANIM SVOJU ZEMLJU" - Mijailović poručio Izraelcima: "Rat je KATASTROFA!"

Rat nikada nikome nije dobar - istakao je Mijailović.

Objavljeno: 13:09h

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, u razgovoru za izraelski sajt "Israelhayom", sem o prijateljskoj ponudi Makabiju da tokom sukoba u Pojasu Gaze svoje mečeve igrau Beogradu, govorio je i o sopstvenom iskustvu u ratu.

Podsetio je i da je Partizan bio primoran da igra kao domaćin van svoje države.

- Nema razloga da se mnogo objašnjava. Mi smo prijatelji, a prijatelji su tu za vas u teškim trenucima. Partizan je iskusio kako izgleda igrati u gostima zbog rata. Znamo kakav je osećaj, pa smo ponudili svoju pomoć. Beograd je bezbedan za sve. Kao što vidite, mi smo veoma dobri domaćini, a naša zemlja je otvorena za sve. Da, postoje određeni izazovi, ali sam siguran da se vaše grupe osećaju bezbedno u Beogradu - rekao je Mijailović pa objasnio šta misli o ratu:

- Šta da mislim o ratu? Nažalost, učestvovao sam u ratu sa 19 godina. Morao sam da uzmem pušku i branim svoju zemlju. Rat nikada nikome nije dobar. Rat je sam po sebi katastrofa, a posledice se osećaju mnogo godina nakon završetka rata. Samo mir može vam biti od koristi - zaključio je Mijailović.

Ostoja Mijailović
foto: Starsport©

Predsednik Partizana je u ovom razgovoru nagovestio da su crno-beli otvoreni za mogućnost angažovanja nekog novog izraleskog košarakaša u budućnosti.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.