ČUDESAN PREOKRET DENVERA: Nagetsi bez Jokića stigli do velike pobede!
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

trijumf

ČUDESAN PREOKRET DENVERA: Nagetsi bez Jokića stigli do velike pobede!

Srpski as propustio je meč u Los Anđelesu

Objavljeno: 07:08h

Nikola Jokić nije igrao meč protiv Los Anđeles Klipersa zbog problema sa lumbalnim delom leđa, ali je Denver i pored toga slavio na teškom gostovanju.

Nagetsti su pobedili rezultatom 113:104.

Posle izjednačenog prvog poluvremena, Klipersi su treći period rešili u svoju korist rezultatom 32:19 i sa ogromnih 88:77 ušli su u poslednju deonicu.

Ipak, Denver se u poslednjih 12 minuta povampirio, dobio četvrtinu rezultatom 36_16, napravio ogroman preokret i tako stigao do važne pobede.

Nagetsi sada imaju skor od 12 pobeda i šest poraza, dok su Klipersi na sedam trijumfa i osam neuspeha.

Najefikasniji u Denveru bio je Redži Džekson sa dabl-dabl učinkom od 35 poena, pet skokova i 12 asistencija, pratili su ga Diandre Džordan sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i 13 skokova, Džastin Holidej sa 12 poena i Kentavijus Koldvel Poup sa istim brojem koševa.

U ekipi Klipersa istakao se Kavai Lenard sa 31 poenom, Ivica Zubac upisao je dabl-dabl od 23 poena i 14 skokova, a dabl-dabl imao je i Rasel Vestbruk sa 14 poena i 11 skokova, dvocifren je bio još i Norman Pauel sa deset koševa.

Bonus video:

04:08

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.